Tillbaka till alla evenemang

GOTLAND Tantrisk elementmassage

Blommor gulröda.JPG

Välkommen till en lekfull tantra-workshop med fokus på beröring.
Det är lätt att tro att det bara finns ett sätt att ge njutbar massage. Men i elementmassagen får du lära dig att ge (och ta emot) massage på fem olika sätt.
I tantra talar man om de fem elementen om omger oss. Jord, vatten, eld, luft och eter. Det är dem vi kommer att leka med under workshoppen.
Tänk dig att du för en stund är jord, när du ska beröra någon annan. Då blir din beröring lugn, trygg och fast. Du som tar emot den kan känna dig mer i kontakt med jorden, mer grundad i din kropp.
När du för en stund är vatten, kan du föreställa dig att dina händer är en våg som rör sig över någon annans kropp, eller ett vattenfall, eller en stilla bäck. Rörelserna blir långa, svepande och mjuka. Denna del av massagen är det som mest liknar vanlig massage som ges för njutning eller avslappning.
När du för en stund ska representera elden, ger du beröring som gör att kroppen spritter, som skapar en känsla av intensitet. Lite beroende på önskningar från den som tar emot kan eldmassage innehålla kittling, små nyp, nafsanden eller till exempel smiskningar:
När du ska ge luftmassage rör du superlätt vid den du masserar. Du kan blås, använda fjädrar eller röra kroppen med lätta tyger. 
Och när det är dags för eter så ger du massage utan att röra kroppen. Du håller händerna strax ovanför den och smeker den med din energi.
Alla som delar kommer både att få ge och ta emot massagen, som sker i grupper. Varje person kommer också självklart att få uttrycka sina önskemål och sätta gränser.
Under vattenmassagen finns möjlighet att använda kokosolja. Det innebär att nakenhet kan förekomma i den här workshoppen.

Efter workshopen har du möjlighet att nyttja InreVisdoms spa med pool,duschar och bastu så att du kan låta tantrans magi sjunka in medan du tar hand om dig själv.

InreVisdom Spa.jpg


Du leds av Charlotte Cronquist, som har närmare 20 års erfarenhet av tantra och som skapar Lekfull tantra som finns som helgkurs, workshop, onlinekurs och bok. Charlotte är coach, kärlekskrigare och författare. Hon har bla skrivit böckerna ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft” och ”Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet”. Hon driver podcasten charlottepodden och har en välbesökt blogg.

Det här eventet samskapar jag med Cecilie Nergaard, som äger lokalen vi kommer att vara i.

Cecilie är ägare av InreVisdom som är en liten familjär kursgård med spa i Ganthem mitt på Gotland. Cecilie jobbar med också massage, tantra, vägledning och kvinnlig kraft.

Plats: Ganthem Båtels 509, 62246 Romakloster

Den här workshoppen passar både nybörjare och personer som har erfarenheter av tantra. 

Plats: Ganthem Båtels 509, 62246 Romakloster

Din investering: 400:- (inkl moms). Swisha till 1234 76 22 09, ange din e-postadress samt ElementGOTLAND. Vill du betala på annat sätt, kontakta Charlotte direkt. Anmälan är bindande, men om du får förhinder kan du ge din plats till en vän.

Ta med en stor handduk och ha gärna mjuka kläder och en vattenflaska.

Framsida Lekfull tantra censurerad.jpg

Boken Lekfull tantra

Självklart tar jag med boken Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet. Du får ditt ex signerat (om du vill).

Föregående
Föregående
20 augusti

GOTLAND Tre timmar med Lekfull tantra

Nästa
Nästa
10 december

TYVÄRR INSTÄLLD PGA RESTRIKTIONERNA Lekfulla tantra light