granatäpplen

Möt Charlotte Cronquist i kurser, i coaching eller sessioner, i böcker, podd och blogg

Lekfull tantra

Kurser för dig som vill möta tantra på ett lekfullt sätt och lära dig de enkla grunderna: Andning, ljud, rörelse och närvaro. Finns som helgkurs och parkurs i Stockholm och som onlinekurs

Coaching och sessioner

Genom personliga möten, där Charlotte coachar dig.

De flesta klienter vänder sig till Charlotte för att något i deras (sex)liv eller i deras nära relationer inte fungerar - eller kan bli bättre. Eller så kan det handla om en längtan efter kärlek, närhet, bra sex och att våga mer. 

Mer om coaching.   Mer om sessioner.

Onlinekurser

2016 började Charlotte en rejäl satsning på onlinekurser, i ämnen som ska bidra till att du som deltar tar mer plats i ditt liv. Just nu finns kurserna Lekfull tantra, Ta Makten och Älska Kroppen. Läs mer här.

Böcker

Hennes böcker Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet, Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft och 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap är en inbjudan till läsaren att leva fullt ut och inkludera allt.

Podcasts

I Charlottepodden, som startades 2019, får du, förutom möten med fantastiska människor också höra mer om #kärlekskrigarens, det vill säga Charlottes, egna tankar om livet.

I 100%-podden möter du fantastiska människor som älskar livet. Charlotte i djupa nyfikna samtal. Mer än 100 avsnitt, varav ett 15-tal på engelska. Poddavsnitten producerades 2015-2018.

Bloggen

Charlotte bloggar om kärleken till livet, om sexualitet och om det som engagerar henne. Det är hennes eget nätmagasin med nästen 3000 artiklar och mer än  3 miljoner sidvisningar. 

MEDITATIONER

Charlotte har gjort två serier med meditationer som du kan lyssna på.

21 meditationer för att frigöra din sexuella kraft är korta meditationer som du kan göra på en daglig basis.

Gudinnemeditationer - syftar till att du får kontakt med sju aspekter av det djupt feminina i dig och ger dig möjlighet att komma i kontakt med ditt undermedvetna och dina olika kraftcentrum.