Tillbaka till alla evenemang

GOTLAND Tre timmar med Lekfull tantra

Tre timmar med Lekfull tantra.jpg

Det här är en workshop för dig som vill testa tantra i praktiken. Under tre timmar kommer du att nyfiket och lekfullt undersöka kraften i tantra. Charlotte Cronquist tar dig med på en tantrisk resa, där du får dansa, meditera och göra enkla tantraövningar. Du bjuds in till att komma mer i kontakt med kroppen och känna energin som bor i den. 

Tillsammans skapar vi ett rum där du är trygg att utforska grunderna i tantra och där alla känslor är tillåtna. Ta gärna med en vattenflaska och ha mjuka kläder. Det blir mycket rörelse, kontakt och beröring under workshoppen. Detta är en påklädd tantraworkshop.

Efter workshopen har du möjlighet att nyttja InreVisdoms spa med pool, duschar och bastu så att du kan låta tantrans magi sjunka in medan du tar hand om dig själv.

InreVisdom Spa.jpg

Den här workshoppen passar både nybörjare och personer som har erfarenheter av tantra. 

Det här eventet samskapar jag med Cecilie Nergaard, som äger lokalen vi kommer att vara i.

Cecilie är ägare av InreVisdom som är en liten familjär kursgård med spa i Ganthem mitt på Gotland. Cecilie jobbar med också massage, tantra, vägledning och kvinnlig kraft.

Plats: Ganthem Båtels 509, 62246 Romakloster

Din investering: 400:- (inkl moms). Swisha till 1234 76 22 09, ange din e-postadress samt LTGOTLAND. Vill du betala på annat sätt, kontakta Charlotte direkt. Anmälan är bindande, men om du får förhinder kan du ge din plats till en vän.

Charlotte Cronquist upptäckte tantra för närmare 20 år sedan. Hon är coach, kärlekskrigare, författare och skapare av Lekfull tantra. Hon har bla skrivit böckerna ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft” och ”Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet”. Hon driver podcasten charlottepodden och har en välbesökt blogg.


Framsida Lekfull tantra censurerad.jpg

Lekfull tantra

Självklart finns möjlighet att köpa boken Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet!

Föregående
Föregående
28 juli

Ängsbacka tantrafestival

Nästa
Nästa
21 augusti

GOTLAND Tantrisk elementmassage