NYHET! NU FINNS

100% CHARLOTTE - TA DITT INRE LEDARSKAP

SOM LJUDBOK!

100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap. 

Boken för dig som vill vara du fullt ut.

100procentcharlotte.jpg

Vill du ta mer plats i ditt liv? Vill du våga se vem du verkligen är? Vill du tillåta dig att älska dig precis som du är?  Då är 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap en bok för dig. 

Egentligen handlar boken om dig som läser den. Den öppnar för att reflektera över vem du är och hur du lever ditt liv. Du blir mer medveten om hur du vill leva och blir uppmuntrad att ta steg på vägen för att göra det.

I boken finns 52 reflektionsfrågor, eller läxor som är riktade till dig. Här bjuder Charlotte på en av dem: I vilka situationer tar du ansvar för andras känslor?

 Charlotte om varför hon skrev boken 


"Länge spelade jag den person som jag trodde andra skulle kunna älska, eller åtminstone tycka om. Det gjorde att jag till slut inte visste vem jag själv var. Och jag var livrädd för att syna mig själv i sömmarna – för tänk om jag skulle upptäcka ett monster.
Till slut valde jag att möta rädslan och ställa frågan: Vem är jag?
100% Charlotte – Ta ditt inre ledarskap är ett svar på den frågan.
100% Charlotte är en reflektionsbok för dig som vill lära känna dig själv på djupet och som vill leva din potential.
En bok för dig som vill kunna säga: Jag lever mitt liv på mina villkor och jag vågar följa mitt hjärtas röst.
En bok som vill bidra till att du blir ledaren i ditt eget liv och att du känner att du är perfekt precis som du är.
Genom att läsa boken kommer du att öka din medvetenhet om vem du är och vad som har format dig.
Du kommer att få se närmare på attityder och värderingar som du har fått med dig på livets väg – som skuld, skam och olika försvarsmekanismer.
Dessutom får du en rad konkreta frågor som du kan reflektera över. De kan bidra till att du gör nya val, som tjänar dig mer och som bidrar till att du vågar vara du fullt ut.
I stora delar av mitt liv har rädsla hindrat mig från att följa min inre röst. Med boken vill jag bidra till att minska din rädsla och göra mer kärlek möjlig. Den första du behöver omfamna är dig själv – för du är den viktigaste personen i ditt liv.
För mig handlar det inre ledarskapet om att du vågar se hela dig, det som du uppfattar som ditt mörker och det som du uppfattar som ditt ljus. När du gör det är det mycket lättare att vara dig själv och ge ditt bidrag till världen. För du är här för att vara du, inte en blek kopia. Du är viktig, till 100%."


couragecharlotte.jpg

Läsare om boken:

För mig är 100% Charlotte 2.0 en oerhört viktig bok. Den är viktig eftersom den handlar om den briljanta, underbara och begåvade person som jag och alla andra kan välja att vara. Boken gjorde det så tydligt för mig att det är ett val som alltid står öppet för mig förutsatt att jag har modet att omfamna såväl mitt ljus som mina mörkaste rädslor. Charlotte inger hopp och visar, genom att generöst dela med sig av sitt eget liv, hur det är möjligt att ta mitt inre ledarskap och bli 100% jag.
Åsa Lindén

100% Charlotte är en väldigt avklädd och naken berättelse om en livsresa som jag tror många borde göra. Utan bortförklaringar och med en rak beskrivning om de känslor och tankar som uppstår i det som är livet, och som vi inte riktigt får lära oss hantera. Först i efterhand förstår man vad som egentligen hände, varför det hände. De små avsnitten avslutas med en direkt fråga till läsaren som manar till eftertanke. Så lägger man sitt livs pussel bit för bit
Camilla Kihlén

Jag är i grunden tveksam till konkreta råd, som jag brukar kalla för kokbokspsykologi, men Charlotte sopar mattan med sina böcker! Hon flyttar fram positionerna för liv- och lustutrymmet, på nåt vänster. 100% henne själv får mig att våga mer! Nån procent i taget! LÄS DEN! NU TYP!
Jill Taube, psykiatriker

Det var en lite omtumlande känsla att läsa kapitel för kapitel... Vissa kapitel berörde mig mer, andra lite mindre. Det om sårbarhet fick mig att gråta lite, precis samma känsla inför sina växande barn har jag och har haft. Jag vill gärna ha boken att kunna ta fram då och då och hämta styrka ifrån. Den är väldigt bra skriven med ett språk som håller mig fast hela tiden då jag läser. Är övertygad om att den kommer att bli omtalad, uppskattad och kommer att beröra många läsare. Man kommer också att känna skamkänsla, att bli avslöjad upp o ner för hur feg man är i vissa situationer och i vissa relationer, att man borde men inte vågar stå upp för sin åsikt och för den man faktiskt vill vara (100 %). 
Ylva

Här kan du lyssna när Charlotte läser ett kapitel ur boken: