Lekfull tantra - när du vill njuta mer

av att vara du

 

Framsida Lekfull tantra (kopia).png

Jag vill bidra till att du kan leva fullt ut och njuta samtidigt. Min erfarenhet är också att när jag möter utmaningar som har med sexualitet, intimitet och relationer att göra, så smittar de erfarenheterna av sig på resten av livet. Jag blir mer modig, mer sann, mer kärleksfull och mindre rädd. Det är några av skälen till att jag har samlat min livserfarenhet i Lekfull tantra - som nu finns i många former. Välkommen in i en värld där du är mer du - och njuter av att vara det.

Charlotte-Lekfull-tantra (kopia 2).jpg

helgkursen lekfull tantra

Välkommen till en helg då du närmar dig tantra på ett lekfullt sätt. En helg som leds av Charlotte Cronquist. Du kommer att få leka, andas, meditera, dansa och göra tantriska övningar. Passar både nybörjare och erfarna tantriker.

Lekfull tantra parkursen.png

parkursen lekfull tantra

Välkommen till en helg då du blir mer intim med din partner och får träna på tantra med er dynamik som grund. Passar både nybörjare och erfarna tantriker.

Sex på stranden (kopia).JPG

lekfulla sessioner

Sessioner för dig som vill pröva tantra själv eller tillsammans med din partner.

offering (kopia).jpg

onlinekursen Lekfull tantra

Kursen för dig som vill börja träna tantra och förstå vad det är på egen hand och i din egen takt.

Framsida Lekfull tantra (kopia).png

boken lekfull tantra

I Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet samlar jag mina erfarenheter av tantra och vad som kan bidra till att du lever ett rikt liv fullt av njutning.