granatäpplen

Möt Charlotte Cronquist i kurser, i coaching eller sessioner, i böcker, podd och blogg

Lekfull tantra

Kurser för dig som vill möta tantra på ett lekfullt sätt och lära dig de enkla grunderna: Andning, ljud, rörelse och närvaro. Finns både som helgkurs i Stockholm och som onlinekurs

Coaching och sessioner

Genom personliga möten, där Charlotte coachar dig.

De flesta klienter vänder sig till Charlotte för att något i deras (sex)liv eller i deras nära relationer inte fungerar - eller kan bli bättre. Eller så kan det handla om en längtan efter kärlek, närhet, bra sex och att våga mer. 

Mer om coaching.   Mer om sessioner.

Onlinekurser

2016 började Charlotte en rejäl satsning på onlinekurser, i ämnen som ska bidra till att du som deltar tar mer plats i ditt liv. Just nu finns kurserna Släpp Skammen, Ta Makten, Älska Kroppen, Minikurs om skam och 21 meditationer.

Läs mer här.

Böcker

Hennes böcker Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft och 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap är en inbjudan till läsaren att leva fullt ut och inkludera allt.

100%-podden

I 100%-podden möter du fantastiska människor som älskar livet. Charlotte i djupa nyfikna samtal. Nytt avsnitt varje eller varannan vecka.

Bloggen

Charlotte bloggar om kärleken till livet, om sexualitet och om det som engagerar henne. Det är hennes eget nätmagasin med mer än 2750 artiklar och mer än  2,75  miljoner sidvisningar.