ÄLSKA KROPPEN

Vill du känna dig mer attraktiv, älska din kropp och njuta mer av livet och kärleken?

Vill du kunna sträcka ut handen och dejta den läckraste människa du möter?

Vill du känna dig trygg i att du är helt fantastisk precis som du är?

Då är webbkursen ”Älska kroppen” något för dig.

Du vet hur det känns att skämmas. Du vet hur det kännas att inte våga. Du vet hur det känns att känna dig ratad, att inte duga, att inte vara okej. Det var hur obehagligt det är och hur trist livet blir.

Du vet hur det är att titta på din kropp och jämföra dem med toppmodellernas. Du vet hur det är att känna dig som en förlorare i jämförelsen. Du vet hur det är att titta på det som du själv dömer som dåligt hos dig själv och som du tror gör att du andra tycker att du inte är attraktiv.

All den där skammen är rätt onödig. Det går att älska dig och din kropp oavsett hur den ser ut och oavsett vad andra kan tänkas tycka om den. Det går att känna dig trygg i dig själv. Det går att stå rak i ryggen och med öppen blick möta andra och säga precis det du önskar.

När du är trygg i din kropp börjar du njuta av sex på ett helt nytt sätt. När du är trygg i din kropp är det lättare att dejta. När du är trygg i din kropp blir du mer attraktiv, din utstrålning förändras … och omvärlden kommer att börja fråga dig: ”Men vad har hänt med dig, det lyser om dig.”

Och du kan säga: Jag gick en webbkurs som gav mig nya insikter. Eller så kan du le mystiskt och inte ge någon förklaring.

Charlotte Cronquist, som har skapat den här kursen, har skrivit boken ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft”, hon har lett kurser om sex och skam, hon coachar om relationer och sex. Själv har hon gått från att skämmas för sin kropp till att älska den – och känt hur hennes attraktionskraft har ökat, trots att åren har gott. Charlotte är själv ett levande exempel på hur en mer skamfri relation till kroppen befriar.

Genom att gå den här kursen kommer du att:

 • Känna dig mer attraktiv
 • Få lättare att dra till dig attraktiva partners
 • Våga be om det du önskar
 • Anta utmaningar när det gäller sex och relationer
 • Njuta mer av livet
 • Trivas mer i dig själv
 • Älska dig som du är
 • och självklart: Du har mindre skam i kroppen

Älska din kropp som den är

I kursen får du förutom fakta, övningar, reflektioner och meditationer också ta del av Charlotte Cronquists egna erfarenheter när det gäller skam och sexualitet.

Efter kursen har du fått med dig detta:

 • En förståelse för hur dina (omedvetna) värderingar om kroppen och sexualiteten styr dig.
 • En förståelse för hur skam påverkar förmågan att njuta.
 • En ny förståelse för din egen kropp.
 • Verktyg och övningar som ökar din självkänsla.
 • Verktyg och övningar som bejakar din kropp, din sexualitet och din gränssättning.
 • Meditationer som ger fördjupande insikter skam, kropp och sexualitet.
 • Bonus i form av rabatt på personlig coaching.
charlottemage.jpg

Gör kursen när och hur du vill

En av de fina sakerna med att gå en webbkurs är att du kan göra den helt i din egen takt och utan att någon annan vet att du gör det. I lugn och ro kan du gå kursen och jag rekommenderar dig att ta god tid för övningar, reflektioner, och meditationer. Det kursen öppnar för är att du möter livet på ett nytt sätt, där du kan känna dina sunda gränser och oftare säga ja till njutning.

När du köper kursen har du tillgång till den omedelbart och sedan kan du logga in hur mycket du vill i hela sex månader. Det innebär att du kan göra övningarna fler gånger och komma till djupare insikter. Det finns också en möjlighet till personlig coaching före, under eller efter att du har gått kursen.

Pris

Älska kroppen kostar 599:- inkl moms. Du får också möjlighet att köpa en första coachtimme till rabatterat pris.