Lekfull tantra-kväll i Luleå
May
26
6:00 PM18:00

Lekfull tantra-kväll i Luleå

Välkommen till en kväll med Lekfull tantra, där du får pröva enkla tantriska tekniker och höra Charlotte Cronquist berätta lite mer om vad tantra är.

Du kanske tänker att tantra bara handlar om sex och om ett annorlunda sätt att älska? Du kanske har hört talas om att de som gillar tantra har sex längre och njuter på ett annat sätt än i traditionellt sex?

Tantra är mycket mer än sex. Egentligen är det ett sätt att leva, som handlar om att uppleva livet i stunden. Den attityden har du nytta av oavsett hur du vill ha sex eller njuta.

Egentligen är det superenkelt – du upplever dina sinnen i nuet. Du ser, hör, känner, doftar och smakar i nuet. Du andas, gör ljud och rör dig i nuet. Du upplever också njutning och beröring i nuet.

När du är medveten om vad som händer här och nu – har du tagit ett första steg till att bli mer tantrisk – och att, när du kommer hem, kunna använde de kunskaperna i ditt eget liv.

Lekfull tantra visar dig att tantra kan vara enkelt och roligt. Charlottes erfarenhet är att lekfullhet, glädje och nyfikenhet är viktiga redskap för dig som vill kunna njuta mer.

Du kommer bland annat att få dansa, göra en tantrisk meditation och en beröringsövning under kvällen. Eftersom detta är en prova-på-workshop på några få timmar sker övningarna med kläderna på.

För vem: Alla som är nyfikna på vad tantra är och vill prova på. Workshoppen är öppen både för nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet.

Kvällen är öppen för dig – oavsett relationsstatus, sexuell läggning eller könstillhörigheten. Du kan komma själv eller tillsammans med en partner.

Bra att ha med: Mjuka kläder och en vattenflaska.

Pris: 400 kr för en person, 700 kr för par.

Swisha beloppet till 1234 76 22 09 - ange din e-postadress och ”TantraLuleå”.

Vill du betala på annat sätt, ta direktkontakt med Charlotte.

Plats: Centrala Luleå – du får adressen efter betalning.

När: Lördag 26 maj kl 18-22. Kom gärna en kvart innan.

Du leds av Charlotte Cronquist, coach och kroppsterapeut med 15 års erfarenhet av tantra. Lekfull tantra finns som helgkurs, onlinekurs och snart som bok. Författare till böcker som “Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft” och ”100% Charlotte – ta ditt inre ledarskap.”

Mer info: http://www.charlottecronquist.org/

View Event →
Lekfull tantra - njut i stunden
Apr
22
10:00 AM10:00

Lekfull tantra - njut i stunden

Välkommen till en dag då du närmar dig tantra på ett lekfullt sätt. En dag som leds av Charlotte Cronquist och där andningspedagogen Sofia Sjöblom är med. Du kommer att få leka, andas, meditera, dansa och göra tantriska övningar. Passar både nybörjare och erfarna tantriker. 

View Event →