100%-podden möter Micke Gunnarsson #21

mickecharlotte100.jpg

I veckans avsnitt av 100%-podden får du vara med om mitt allra första möte med Micke Gunnarsson. Ett möte som gav mig mersmak.

Vi sågs på Kistamässan, några timmar innan han skulle in och föreläsa för en grupp förskollärare. Vi befann oss i en stor tom matsal, men precis när vi börjat göra intervjun börjar några personer - i ett annat rum - med en soundcheck som når in i mikrofonen. Ibland hoppar vi till av ljudet, men väljer att fortsätta. 

Detta är möjligt för att Micke Gunnarsson har förmågan att vara närvarande. Vi kan krypa in i vårt intensiva samtal, trots att de yttre omständigheterna är långt ifrån perfekta. Och det blir ett dynamiskt samtal, ett intensivt samtal och när jag går därifrån spritter jag av glädje. Det är som att jag har fått en vän för livet, en som bjudit in mig i sitt liv och som därmed också bjuder in dig.

Vem är det till exempel Micke Gunnarsson ser i spegeln på morgonen? Vilken är hans relation till naturen? Vad är livet för honom? Vilken är hans relation till barn och skola? Det är mycket vi hinner med under samtalet och jag hoppas att jag snart ska få möjlighet att vara med på någon av hans föreläsningar. Jag förstår varför han är så anlitad. Det känns som att Micke är hemma i sig själv och det är hem han bjuder hem dem som lyssnar. Hem till dem själva alltså.

Här möter du Micke Gunnarsson på webben. 

Och är det så att du befinner dig i Mölndal 10 eller 11 november eller i Stockholm 24 november har du möjlighet att vara med om en helkväll med Micke och Lou Rossling.

När jag startade 100%-podden anade jag inte hur mycket tid och energi det skulle kräva. Jag gissar att jag lägger ungefär en dag på att göra klart ett avsnitt. Jag får en hel del uppskattning för det och rosorna är mycket välkomna, i detta projekt som ännu inte är finansierat. 

Varför gör jag 100%-podden? Jo, för en inre röst driver mig att göra det. Den säger att jag ska sprida ord om kärlek och 100%-podden, där jag möter fantastiska människor som älskar livet, är ett av sätten jag gör det på. Än vet jag inte hur jag ska få ekonomi på det, men jag fortsätter oförtrutet och får helt fantastiska möten, med ibland helt oväntade människor. Jag är djupt tacksam för impulsen som den inre rösten satte igång.

Ju fler som lyssnar på podden, desto större räckvidd får dessa kärleksfulla människor. Så var med och sprid ord och länkar om #100procentpodden. Tipsa mig också gärna om personer som du tycker är 100%-are. Jag tar tacksamt emot och väcker personen hjärtat i mig, så kommer jag att skicka frågan vidare. 

Det är viktigt att kunna möta hur många som lyssnar på podden - och det sätt som möjliggör det är att du prenumererar. Jag ser inte vilka som gör det, bara hur många det är - och den siffran kan jag sedan använda i marknadsföringen, så att vi fortsätter sprida ord från många hjärtan. Min vision är att #100procentpodden ska bli ett uthålligt projekt. Självklart kan du stötta mig ekonomiskt, genom att ge ett valfritt bidrag. På min blogg finns en möjlighet att donera via Paypal. Gör gärna det. Klicka här.

Jag uppmuntrar dig alltså till att prenumerar på podden. Det gör du i poddcastappen i din smarta mobil eller surfplatta. Sök 100%-podden så hittar den rätt.

I appen kan du lyssna på avsnitten i din takt. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag med en ny spännande människa.

Du kan också bidra till det här projektet genom att skriva en recension i din podcastapp - det gör att den placeras högre i sökmotorerna och att fler utanför mitt personliga nätverk kan hitta podden.

Just nu gör jag 100%-podden helt idéellt och är du en person som vill vara med och stödja poddens budskap, med pengar, sponsring eller på något annat sätt - ta gärna kontakt.

Dessutom kommer det då och då specialavsnitt.

Som mitt eget sommarprogram 2015  eller avsnitt på engelska. Här det det tredje, en intervju med Robert Silber som bara älskar tantra.

Kärlek till dig, för att du är just du.