Back to All Events

Stockholm Tantrafestival


SthlmTantraFestival.jpg

I podden kan du lyssna på när Sanna Björkebaum och Peter Orevi berättar om festivalen.

Det handlar om yoga, meditation, hälsa och självkärlek. Det handlar om relationer, närvarande möten, intimitet och sex. Det handlar om ett sårbart utforskande, ett innerligt firande och livets balans.

Välkommen till en fullspäckad helg med workshops och föreläsningar av kvalitativa yoga- och tantralärare från Sverige och utomlands. Du ges möjlighet att prova på, lyssna till ett tantriskt perspektiv och träffa erfarna livsnjutare. Utrymme ges till att utforska ditt inre, i relation till omvärlden. Du är välkommen oavsett erfarenhet. Vi har något för alla.

 TACK alla 300 personer som bidrog till att Stockholm tantrafestival 2018 blev en sådan succé! Vi var många som inte bara bevittnade utan även på djupet upplevde en fantastisk helg med många inspirerande möten, föreläsningar och workshops.

 Med nöjda deltagare, arrangörer och medskapare är det en självklarhet att vi satsar på att göra Stockholm Tantra Festival ännu bättre år 2019! Vi har satsat på större, fräscha lätt-tillgängliga lokaler, bra ljud, lounge med privat café, så att även ni som inte fick biljetter förra året får plats i år! Varmt välkomna!!

500 platser, 50 workshoppar, 15 inspiratörer - och jag är en av dem! Jag kör en workshop där du för testa Lekfull tantra.

Här kan du läsa mer om festivalen.

Här kan du köpa biljett till festivalen.