Andra om Charlotte

Maria Sundstedt, Regionsamordnare på Världens Barn

Jag vill å det varmaste rekommendera Charlotte för hennes knivskarpa kompetens parat med en otrolig värme och medmänsklighet! Det är sällsynt att stöta på människor som har så mycket att tillföra vad gäller utveckling på så många plan, samtidigt som densamma också är så inkännande! Detta klarar Charlotte med lätthet och jag har känt mig så trygg i hennes närvaro på alla...mer

Carl-Johan Rehbinder, Co-owner at Rehbinder & Rehbinder HB

Charlotte är en hängiven, driven, engagerad och ambitiös person som har hittat sitt kall i att inspirera människor att utvecklas till lyckligare och mer levande individer. 
Med inlevelse, innerlighet, sårbarhet och stark övertygelse vinner Charlotte åhörare på föredrag och kurser likaväl som läsare av hennes bok och andra texter.

Carina Halvardsson, Kroppsterapeut/Föreläsare//Qi-Gong instruktör

Charlotte är en fantastisk inspiratör. Som vet hur man utmanar sina begränsningar på ett kärleksfullt sätt. Med en unik blandning av integritet och total öppenhet skapar Charlotte tillit och förtroende. Jag rekommenderar henne varmt!

Marie Ek Lipanovska, Författare | Projektledare & affärsutvecklare

Jag har samarbetat med Charlotte i olika sorters projekt. Vi delar radiostudio varje vecka och håller gärna grupper ihop. Hon är pålitlig, ansvarsfull och levererar alltid över förväntan. Dessutom är hon livsglad, kreativ, tydlig och enkel att samarbeta med. Hennes engagemang är stort och hon håller sina åtaganden högt. Hon är en förebild. En glad sådan.

Ulf Winroth, Interaktionsdesigner at Chas Visual Management

En av Charlottes stora styrkor som kursledare och coach är hennes totala närvaro i stunden vilket ger henne förmågan att ständigt skapa insiktsväckande dialoger och samtal. Hennes workshops är genomtänkta processtödjande som ger deltagarna alla möjlighetertill lärande om sig själva och både direkt och framtida förändring.

Eva Kjell, Gruppchef at Samhall AB

Charlotte är en härlig kursledare. Hon är varm, öppen, personlig och livfull. Charlotte skapar en bekväm, tillåtande och varm stämning. Jag känner mig 100% sedd och accepterad. Under hennes vägledning känner jag mig trygg att vara i mig själv, utmana mig själv en aning, bjuda på mig själv samt öppna upp i kontakten med andra människor. Jag kan varmt rekomendera Charlotte!

Wivan-Kristina Sandberg, Entrepreneur and travelling blogger

Charlotte inspirerar med sitt naturliga sätt att leva fullt ut, att gå sin egen väg och våga hjälpa andra att bli 100% sig själva. Hennes trygga, glada vägledning är seriös och givande på många sätt.

Rinella Grahn

Charlotte har en fantastisk förmåga att coacha dels genom att bjuda på sig själv o berätta omsorg egen väg och dels har hon konkreta verktyg. Med hennes hjälp har jag kunnat  gå långt utanför min komfortzon och samtidigt totalt ändra min bild av mig själv. Jag en g kyrkråtta som ska gömma mig i källaren kar klivit ut i dagsljuset och bjudetr på mig själv o min...mer

Johan Arnkil, Massageterapeut

Charlotte har erfarenhet och känsla för att guida människor till ett ett mer levande liv.

Camilla Lebert Hirvi, Livsdesigner, affärscoach, digital nomad, parterapeut, coach, föreläsare, utbildare,

Charlotte är en inkännande, kompetent och kreativ kursledare som använder gruppens egna resurser på ett smart sätt. Hon skapar ett lustfyllt lärande som får människor att ta fram sitt bästa jag!

Kent Werner, Owner, Cluram Consulting AB

Jag har kommit i kontakt med Charlotte i hennes roll som förlagsredaktör och språkgranskare och uppfattar henne som mycket kompetent i denna roll. Hon är noggrann och kreativ samt är genuint intresserad av att vi tillsammans når bästa resultat. Hon är en god lyssnare och lätt att samarbeta med.

Emma Pihl, Founder and CEO

Jag var fantastiskt nöjd med Charlottes arbete som redaktör för min bok Konfliktkompetent ledarskap. Duktig, snabb, noggrann och en fantastisk kombination av öga för detaljer och helhet.

Stephanie König, Founder and managing director at Sofy AB

It was amazing how well we worked with my first book, i ha´d never met Charlotte but she and i found a very professional and dynamic way of working to finish my book. I was so happy to get her help with my second book. Its something special to work with a person you never met. Thanks Charlotte! 

Ylva Ekdahl, Förändringsagent, föreläsare & författare; yeh yeh coach & konsult. BOK: Livbåt för ledare - en guide...

Charlotte var ovärderligt som språkredaktör för vår bok "Livbåt för ledare - en guide till coaching i företag". Hon ställde frågor för att verkligen få fram det vi menade, påpekade språkliga grodor och hjälpte oss att hålla den röda tråden. Hennes in-put gjorde att vi kunde vara mer tydliga, stuva om i texten när det inte var logiskt och vara konsekventa i vårt språk....mer

Julieta Spoerer, Freelance web editor, content creator, copywriter and project manager

Jag jobbade med Charlotte på ett bokprojekt som vi gjorde åt företaget MailDirect - E-postmarknadsföring, mer än bara nyhetsbrev som gavs ut av Liber Förlag. Jag var skribent och projektledare för boken och Charlotte var förlagsredaktör för Libers räkning. 
Charlotte var mycket professionell och skicklig men framförallt var hon ett tålmodigt och kunnigt stöd för MailDirect och för mig i båda mina roller. Jag ser fram emot att jobba med Charlotte igen och rekommenderar henne mycket varmt. 

Ulla-Lisa Thordén, Founder - salestrainer, author, public speaker - for better salesresults

Charlotte Rudenstam är en gediget skicklig skribent, stilist och även redaktör för andras texter, däribland för två av mina böcker. Hon är snabb, otroligt kunnig och kul att jobba med. Föredrar Charlotte som redaktör när jag får välja.

Vesna Maldaner, Owner, XLNT Productions Mediebyrå

Charlotte is a driven journalist with an eye for details. Would be happy to recommend her to all aspects of text and ideas.

Ewa Braf, Manager at Ramböll Management Consulting

Jag hade förmånen att få ha Charlotte som redaktör när jag skrev min bok "I motgång kliver ledaren fram" för Liber under 2009. Charlotte är otroligt skarp som redaktör och jag uppskattar verkligen hennes förslag och frågor kring mina texter. Med Charlottes stöd och fasta hand blev min bok mångt mycket bättre än den hade blivit utan hennes hjälp. 

Jag rekommenderar Charlotte varmt som redaktör till den som vill bli utmanad och vill skapa något som blir ännu bättre!

Linus Jonkman,HR Manager at Prisjakt / PriceSpy

Charlotte var min redaktör för "Talang 2.0" (Liber). Jag betraktar mitt samarbete med henne som något vilket har utvecklat mitt författande oerhört. Charlotte för inte bara (varsamt) in korrektur och grammatik i arbetet. Hon lyfter även relevanta humanistiska och filosofiska ståndpunkter in i manuset. Detta ser jag som ovärderligt. Dessutom är hon vansinnigt snabb. Jag hoppas åter få möjligheten att jobba med dig Charlotte! Kudos