Dags för turné: Tre timmar med Lekfull tantra 

Tre timmar med Lekfull tantra.jpg

Nu har jag haft sju stopp på min #tantraturné. Jag har varit #kärlekskrigare i Sundsvall, Umeå, Luleå, Stockholm x 2, Lund, Malmö och Växjö. Min intention är att fortsätta turnén framåt hösten 2019. Förmodligen en tur längs västkusten och en längs östkusten - och kanske en mitt i landet. Om du är intresserad av att jag kommer till din ort - ta kontakt. Tipsa gärna om lämpliga lokaler, till exempel en yogalokal, ett klassrum eller ett större rum i din bostad! Hoppas vi ses på turnén.

Här är en text jag skrev i början av juni 2019 om tantraturnén.

Varför älskar jag tantra?

Jo, för att jag har fått ett fantastiskt sexliv, rikt på orgasmer, rikt på omtänksamhet, rikt på lekfullhet, samtidigt som det känns som att hela livet öppnar sig. Det är helt enkelt roligare att leva!

Länge var jag en huvudfoting. En person som levde mest i huvudet och hade ganska lite kontakt med kroppen. Genom tantra har jag lärt mig att verkligen vara med i ögonblicket. Att använda mina sinnen och njuta av dem. Min känslighet har ökat, jag har kommit i kontakt med ett andligt djup och jag har fått lättare att sätta sunda gränser. Dessutom är jag mer medveten om vad jag gör och varför.

Under tre timmar med Lekfull tantra, berättar jag om varför jag skrivit boken ”Lekfull tantra- din väg till att njuta av livet”, om vad tantra är för mig och varför det är så viktigt med en lekfull attityd. Det kommer också att bli plats för frågor och några enkla påklädda tantriska övningar, så att du ska gå en konkret upplevelse av vad tantra kan ge dig.

Du kan komma till eventet själv, eller ta med dig en vän eller en partner.

Förköp: För 395 kr får du både workshoppen och en signerad bok.

För 250 kr får du workshoppen och kan köpa en signerad bok för 200 kr. 

Drop in (i dörren): 300 kr för workshop. 200 kr för bok.

Swisha till 1234 76 22 09 och ange i vilken stad du vill delta. Du hittar turnéplanen under fliken event.

Vill du betala på annat sätt (tex faktura) kontakta mig direkt.

Du som kommer till Tre timmar med Lekfull tantra kommer också att få ett rabatterbjudande på kurser och coaching. 

Lekfull tantra finns i dag som bok, helgkurs, parkurs och onlinekurs. 

Tre timmars lekfull tantra. Tre timmar av levande, bubblande liv. Få finna andlös, ordlös gemenskap i att beröra och beröras av människor jag aldrig mött förut. Att möta mig själv i en annans blick och låta hela mig - ande, själ och kropp - dansa i tantrans vidöppna rymd. Med kläder på, men ändå naken, sårbar. Inbäddad i trygghet och tillit genom Charlottes ledning och Staffans assistans. Varmaste tack till Charlotte, Staffan och alla meddeltagare!
— Deltagare tantraturnén

Om boken Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet. 

En bok för dig som är nyfiken på vad tantra är och som själv vill pröva olika tantriska tekniker, övningar och meditationer.

Tantra är en hel livsfilosofi och boken fokuserar de delar av tantra som kan bidra till att du får ett roligare, mer inspirerande och mer njutningsrikt sexliv.

Hemligheten med tantra är att den bygger på medvetenhet och närvaro och att du möter din egen och andras kroppar med alla dina sinnen. Tantrans tre grundpelare är andning, ljud och rörelse. 

Så småningom kan du upptäcka att tantriskt sex också kan bli en andlig väg, där du dels lär dig känna av din egen och andras sexuella energi och dels kan få upplevelser av att ha sex med det gudomliga.

Boken består av tre delar, där de två första berättar om vad tantra är och den tredje handlar om hur du kan praktisera Lekfull tantra.

Om Charlotte Cronquist 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare, författare, relationscoach och skapare av Lekfull tantra. Hon har bland annat skrivit böckerna ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft” och ”100% Charlotte – ta ditt inre ledarskap”. Hon driver podcasten charlottepodden och har en välbesökt blogg.