Tillbaka till alla evenemang

Lekfulla möten - kvällsworkshop

  • Encourager AB Svartviksslingan 102, 4 tr 16739 Bromma Sweden (se karta)

Under ett och ett halvt år har pandemin tvingat oss att hålla avstånd. I september är det äntligen dags att kunna mötas relativt fritt.

Nyligen blev festivaler på Ängsbacka inställda på grund av covidutbrott. Jag vill undvika att mina kurser blir smittohärdar. Därför är jag vaccinerad mot covid-19 och vill att du som går kursen också är det eller har antikroppar. På det sättet stärker vi tryggheten i kursrummet.

Därför bjuder jag in till en kväll med lekfulla möten! Under tre timmar kommer du - på dina villkor och med samtycke - få möta dig själv och de andra deltagarna - med ögonkontakt, kramar och lätt beröring.

Den här kvällen är också en introduktion till helgens Lekfull tantra-kurs, som kommer att ske i samma lokaler. 

Lite om min filosofi:

Du är den viktigaste personen i ditt liv. Därför är det viktigt att du blir mer medveten om vad som händer med dig och i dig, i mötet med andra. Så tänk att du är okej precis som du är! Kom som du är och försök vara dig själv i mötet med andra. Ha gärna en lekfull attityd när du gör övningarna. Det är inte hela världen om det inte funkar direkt.

Under kvällen kommer du att få möta de andra deltagarna, och samtidigt innebär dessa möten att du möter dig själv på ett djupare sätt. 

Jag är inspirerad av tantra och har bland annat skrivit boken ”Lekfull tantra”.

Du kanske förknippar tantra med njutning? Det ligger mycket i det, även om tantra är en hel livsfilosofi. Grunden är att uppleva nuet med alla dina sinnen och upptäcka den energi som bor i dig - och som du kan använda för att njuta mer. Du kommer att upptäcka hur viktigt det är med andning, ljud och rörelse.

Workshoppens innehåll:

  • Du får en upplevelse av vad möten kan ge dig, genom andning, ljud, rörelse och beröring. Workshoppen inleds med dans.

  • Sedan är det dags för övningar som bland annat innehåller beröring, ögonkontakt och andning.

  • Lite beroende på gruppens önskemål kan vi testa en andningsövning som kan göra dig mer orgasmisk.

  • Jag kommer också att tala en stund om vikten av möten och att skapa kontakt. Du har möjlighet att ställa frågor och att dela dina tankar och känslor.

Workshoppen är påklädd. Du är välkommen precis som du är. Du kan komma ensam, med en vän eller en partner. Du behöver inga förkunskaper om tantra. Ta med din öppenhet och nyfikenhet. Du kan välja att göra alla övningar med samma person om det känns rätt för dig. Alla övningar är självklart frivilliga och bygger på samtycke.

Ta med egen vattenflaska. Ha gärna mjuka kläder som du har lätt att röra dig i. Vi serverar lite snacks.

Tid och plats: Fredag 3 september i Vasastan i centrala Stockholm 18-21. Du får adressen när du har betalat din plats.

Ledare: Charlotte Cronquist har mer än 15 års erfarenhet av tantra. Hon har lett kurser i personlig utveckling sedan slutet av 1990-talet. Charlotte skapar Lekfull tantra som finns som bok, onlinekurs och som workshoppar och helgkurser. Charlotte är en kärlekskrigare, som vill bidra till en mer kärleksfull värld. 

Pris (alla priser inkl moms):

Fredagskvällens workshop 500 kr - i priset ingår boken ”Lekfull tantra”. 

Helgkursen: 3000 kr - läs mer om helgkursen här.

Du reserverar din plats genom att swisha 500 kr till 1234 76 22 09 … eller genom att betala i webbshoppen.

Vill du hellre betala med faktura? Kontakta Charlotte direkt.

Föregående
Föregående
10 december

TYVÄRR INSTÄLLD PGA RESTRIKTIONERNA Lekfulla tantra light

Nästa
Nästa
4 september

Lekfull tantra september 2021