Back to All Events

FULLBOKAD JoyRide Tantra Stockholm 15 oktober 2017

joyridetantra.jpeg

 

När hösten verkligen är här kan det vara så skönt att fyllas av inre värme, att möta andra, att känna fysisk kontakt och tillåta den sexuella energin att flöda.
Det är därför vi, Charlotte Cronquist och Staffan Jangdal, skapar den här dagen, JoyRide tantra, där du får njuta i hösten, i många övningar där du får möta dig själv och andra, på det sätt du önskar. Dagen passar alla från nybörjare till erfarna tantriker och du kan komma själv eller med någon du gillar.


Med oss på resan har vi Jeanina Dhara Milehag och Sanna Björkebaum, som tillsammans med Charlotte erbjuder en rad programpunkter där du kommer att andas tantriskt, beröra och beröras, dansa, röra dig, vara med om små överraskningar, leka med den sexuella energin. Du är med på dina egna villkor och säger ja till precis det du vill göra eller önskar. En dag av njutning tillsammans med nya och gamla vänner.

Under dagen går vi från det mjuka till det mer intensiva och avslutar kvällen med ett mjukt kramkalas. Vi tar emot ungefär 20 deltagare och strävar efter att få jämn könsfördelning.

Det kommer att bli övningar som innebär att du interagerar med andra och nakenhet kan förekomma (du avgör själv hur mycket kläder du vill ha på dig.) Alla övningar är självklart frivilliga att vara med på.

Tillsammans skapar vi en mysig och hållen atmosfär där du får tillfälle att testa olika tantriska övningar.

Vi kommer att få en härlig dag tillsammans ♥

Workshopledarna

dhara.jpeg

JEANINA DHARA MILEHAG

Jeanina Dhara har arbetat passionerat med bioenergetics, tantra och coaching sedan 2003. Hon älskar alla slags upplevelser som tar oss djupare in till kroppens rikedomar. I sitt arbete använder hon bioenergetics, dans, beröring, andning och olika tantriska övningar för att deltagaren ska kunna dyka djupt inom sig själva.
Hon har utbildad sig i bioenergetics vid Namaste Center i Brasilien och vid Humaniversity i Holland. Hon bor i Skåne och leder kurser och ger sessioner för enskilda individer och par i hela världen.
Webb: www.jeaninadhara.com

sannab.jpeg

SANNA BJÖRKEBAUM

Sanna Björkebaum arbetar med privata sessioner, parsessioner, kurser och föreläsningar med syftet att deltagarna ska återfinna kontakten med kroppens visdom och därigenom skapa förutsättningar för mer närande intima relationer och mer energi i vardagen. Hon har behandlat mer än 500 kvinnor och män de senaste åren. I hennes sessioner får klienten, utifrån hens behov, en mix av kroppsterapi, dearmorering och intuitiv massage. Sessionerna stödjer klienten att återfå kontakt, flöde och närvaro i sin fysiska, emotionella och andliga kropp.
Sannas passion är att stödja kvinnor och män tillbaka till sin livskraft, sina kroppar och sin inre visdom, för när de är i kontakt lyser det och det är det vackraste hon vet.
Webb: http://www.sannasessioner.se/

charlotte.jpeg

CHARLOTTE CRONQUIST

Charlottes inre resa startade I samband med en livskris där den avgörande frågan var: Vem är jag? När hon sökte svaren mötte hon en rad sammanhang där medvetenhet, närvaro, meditation, andlighet och sexualitet stod i centrum.
I dag är hennes mission att sprida att sprida kärleksbudskap där kroppen är en naturlig del och där tantra är en viktig nyckel. För henne finns en naturlig koppling mellan andlighet och sexualitet. Hon uppmuntrar människor att leva fullt ut och inkludera och bjuda in den sexuella energin. Hon menar att sexuell energi och livskraft är detsamma och att det är tid för denna energi att flöda i världen.
Under hela 2000-talet har Charlotte nyfiket mött en värld av medveten sexualitet och har gått utbildningar i många av de tantraskolor som finns i västvärlden. 
I dag är hon verksam som författare, kroppsterapeut, coach och bloggare som sprider ord av kärlek och arrangerar och leder festivaler, kurser och samtal. Hennes mission är att uppmuntra människor till att leva hela sin potential. I hennes podcast 100%-podden möter hon människor i nära samtal om att följa sin egen röst. Hennes nästa bok blir en bok om tantrasex.
Webb: charlottecronquist.org, lustochliv.blogspot.se


Praktisk info:

Dag: Lördag 15 oktober 2016

Tid: 9.30 - 22
Plats: Centralt i Stockholm, du går mer info när du har anmält dig och betalt.
För vem: Du som redan älskar tantra eller är nyfiken på det. Kom själv eller med en vän.
Hur många: 20 deltagare.
Pris: 900 kr inkl moms, för företag 900 + moms.
Anmälan: Är bindande och gäller när du har swishat betalningen till 1234 76 22 09 - ange JoyRide Tantra, ditt namn och e-postadress. 

Vill du betala på annat sätt ta direktkontakt med Charlotte:
cronquist.charlotte@gmail.com - eller via Facebook.
Strävan: Så jämn könsfördelning som möjligt.

Ta med: Handduk, en sarong, en vattenflaska och ett öppet sinne.

Måltider:  Mat ingår inte i priset men det finns viss möjlighet att äta medhavd mat.
Först till kvarn...

 

Du är välkommen att sprida eventet, genom att dela Facebooklänken ... så är du också en kärleksspridare.