67. Maria Gerlofson: Modiga människor förändrar världen #charlottepodden

Maria Gerlofson är en modig människa. Jag förstår det som att hon, många gånger, har haft modet att göra vad hon är rädd för.

Jag ville så gärna ha ett poddsamtal med Maria Gerlofson, om just mod. Jag visste redan att hon skrivit böcker om mod, gjort onlineprogram om mod och att hon driver ett företag som heter Act &Grow och att hon vill bidra till att andra också blir mer modiga.

Maria Gerlofson tillhör dem jag varit bekant med i större delen av mitt vuxna liv. Vi har stött på varandra i olika sammanhang. Jag minns hur vi båda, på 1900-talet, satt i olika frilansgrupper - vi var båda frilansjournalister då, höll på att hamna i samma grupp, någonstans på Söder i Stockholm. 

Jag tycker också att det är spännande att möta en kvinna som lyssnat inåt i sitt liv, lyssnat till sin längta och haft modet att byta karriär - faktiskt flera gånger i livet. 

I dag är hon bland annat författare och coach.

Lyssna till samtalet mellan Maria och mig. Jag hoppas det inspirerar dig på något modigt sätt.

Du hittar Maria Gerlofsons hemsida här. 

PS: Charlottepodden har legat lite i dvala under 2021 och det här samtalet med Maria genomfördes i somras. 

Charlotte Cronquist
Charlotte Cronquist är relationsexpert och lustcoach som erbjuder o nline-kursercoaching och böcker. Hon driver intervjupodcasten  100%-podden och bloggar om kärlek, relationer och sexualitet. 
http://www.charlottecronquist.org/
Föregående
Föregående

68. Fred och krig

Nästa
Nästa

66. Var med dem som vill dig väl! #charlottepodden