100%-podden möter Jenni Lindberg #66

jennil.jpeg

Det var en av mina poddlyssnare som tipsade mig om Jenni Lindberg. "Hon är en riktig 100%-are".  Och visst hade hon rätt.

Tänk dig en kvinna som reser till Afrika för att vara volontär på ett barnhem i några veckor och som far iväg och inser att hon vill göra mer än så. Och att hon gjorde det för att hon en önskan att göra skillnad och känna att hon kunde påverka både sitt eget och andras liv.

"Jag har alltid drömt om att resa till Afrika för att ta reda på om jag på något sätt kan bidra till dem som behöver det mest."

I juni 2012 for Jenni Lindberg till Ghana och barnhemmet Mums Care Childrens Home. "

"På barnhemmet fick jag träffa 26 barn som levde under bristfälliga förhållanden utan tillgång till varken rent vatten, elektricitet eller utbildning. Under mina tre veckor på barnhemmet lärde jag känna dessa fantastiska barn, och jag lärde mig att älska dem.  Efter min resa startade jag därför den ideella organisationen Love Life för att fortsätta att stötta dem. "

Fem år senare är livet förändrat för 60 barn, det finns många månadsgivare i Sverige och Jenni har ständigt nya planer för att dessa barns liv och framtid ska bli riktigt bra.

Jag mötte henne i Piteå strax efter påsk 2017 och självklart var Love Life ett av de viktigaste samtalsämnena.

Här får du veta hur du kan bli månadsgivare.

Här får du veta mer om Love life.

Prenumerera på 100%-podden

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom gör en kort recension av podden.

Var med och bidra till 100%-poddens framtid

Tillhör du dem som lyssnar på 100%-podden?
Isåfall är du inte ensam.
Jag är stolt över att helt själv ha producerat mer än 75 avsnitt sedan starten för snart två år sedan. Jag gör det helt på min fritid, för att jag älskar det.
Du kan göra en liten, men viktig, insats för att säkra 100%-poddens framtid och göra det lättare för mig att prioritera arbetet med den. Det du kan göra är att ge en dollar per nytt avsnitt av 100%-podden. Just nu är det några få lyssnare som gör det och jag är tacksam för varje person som bidrar. 

Så här gör du.
 

1.     Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2.     Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3.     Välj en summa att donera, 1 dollar räcker.

4.     Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5.     Fyll i dina betaluppgifter.

6.     Få min stora tacksamhet.


Vad är Patreon och varför gör jag detta?

Det här klippet förklarar det rätt bra: https://www.youtube.com/watch?v=wH-IDF809fQ. Patreon är ett sätt för innehållskapare som jag (som har en podd, eller en blogg, eller kanske gör klipp på YouTube) att få betalt för det vi skapar från vår publik. Vem som helst kan skapa ett konto på under 3 minuter och bestämma hur mycket de vill bidra med per avsnitt som publiceras.

Tack för hjälpen! Stor kram!

Specialavsnitt

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.