100%-podden möter Cornelia Södergren #1

Cornelia och Charlotte, efter intervjun i slottet. Lekfullt och levande. 

Cornelia och Charlotte, efter intervjun i slottet. Lekfullt och levande. 

"Den här längtan efter att alla ska ha rätt att vara lyckliga, den går inte att stoppa.
Hos mig flödar den över i en kaskad av ord och meningar som vill uttrycka sig för att väcka all kärlek som slumrar inom varje kvinna och man."
Cornelia Södergren
corneliasodergren.jpg

Förra sommaren gjorde jag en intervju med Cornelia Södergren, den skedde dagen efter att hon haft en näradöden-upplevelse i trafiken. Hon var centimetrar från att bli träffad av flygande metallstycken.

Men så sitter hon här, i soffan på slottet, så närvarande, så medveten om att livet är här och nu. Så medveten om att vi inte vet något om framtiden och så beredd att möta livet, att njuta av livet och att också möta livets utmaningar.

I det här samtalet så får du många tankar kring hur vi kan hantera livet när det är lite krångligare än annars, och hur det är möjligt att verkligen glädjas åt det. Cornelia har en så spännande livskarriär, där hon skrev sin första bok som 10-åring (!), har varit entreprenör i bröllopsbranschen - och upptäckte att brudparen inte alltid mådde så bra... och kom att, som en av de första i Sverige, utbilda sig till coach.

Det är svårt att sätta ett epitet på Cornelia Södergren, hon gör så mycket är så mycket. Vill du kliva in i hennes värld kan du bland annat läsa någon av böckerna Mannen som kunde tala med kvinnor, Låt kärleken välja eller  Realistiska relationer.

Nyfiken på Cornelia Södergren?  Här får du veta mer

Detta är premiäravsnittet av 100%-podden, som kommer att sändas med ett avsnitt i veckan, året runt. Då och då kommer det att bli specialavsnitt på engelska. Jag är glad om du både vill prenumerera på podden och bidra till att sprida den. Det kan du göra genom att till exempel öppna podcastappen i din smarta mobil och prenumerera på 100%-podden. Det är extra gulligt av dig om du vill recensera den och betygssätta den också - då blir det lättare för andra att hitta den. Namnge gärna podden i sociala medier genom att använda hashtagen #100procentpodden.

Massa kärlek till dig. För att du är du.