100%-podden möter Fredrik Swahn #2

Charlotte-och-Fredrik-svartvit.jpg

Finns det plats för livet Mitt i livet? Det är frågor som artisten Fredrik Swahn frågat sig många gånger (som i låten ostörd, som du kan lyssna på längre ner på sidan).

Fredrik Swahn är artisten som berättar om sitt liv och dess utmaningar i sina föreställningar och i sina album. I samband med sin skilsmässa började frågan meningen med livet tränga sig på, och i det här samtalet med Fredrik Swahn, får du hans svar på vad det är. Och en massa annat också. Som varför det kan ses som extremt hållbart att leva i ett slott, som jag gör.

Välkommen att lyssna på en inspirerande stund med Fredrik Swahn.

Här kan du följa Fredrik på twitter.

Detta är andra avsnittet av 100%-podden, som kommer att sändas med ett avsnitt i veckan, året runt. Då och då kommer det att bli specialavsnitt på engelska. Jag är glad om du både vill prenumerera på podden och bidra till att sprida den.

Det kan du göra genom att till exempel öppna podcastappen i din smarta mobil och prenumerera på 100%-podden. Det är extra gulligt av dig om du vill recensera den och betygssätta den också - då blir det lättare för andra att hitta den.

Namnge gärna podden i sociala medier genom att använda hashtagen #100procentpodden.

Massa kärlek till dig. För att du är du.

100charlotte.jpg