Klara skilsmässan

skilsmassokurs.jpeg

"Att skiljas är att dö lite grand" säger ordspråket.

Men att skiljas kan också vara början på ett helt nytt liv, där du är fri att vara du.

Den här kursen är till för dig som står inför en skilsmässa eller separation, som är mitt i processen eller fortfarande sörjer det som har hänt.

Efter den här kursen, Klara skilsmässan, kommer du känna dig redo att ta nästa steg i livet. 

Tänk om en skilsmässa, på lite sikt, är det bästa som hänt dig? Tänk om det är så att kriser är möjligheter till utveckling? Tänk det är just då du har möjlighet att lära känna dig själv på djupet genom att möta alla de känslor som krisen skapar?

Charlotte Cronquist gick igenom sin andra skilsmässa 2014-2015. Hon dokumenterade sin process, både i bloggform och i filmklipp. Här kommer kursen som hon själv hade velat gå.

Charlotte guidar dig genom det kaotiska och bitvis sorgliga, kanske ilskna landskapet med hjälp av texter, reflektioner och meditationer.

Efter kursen kommer du att känna större kärlek till dig själv och ha en bättre förmåga att möta livets utmaningar.

Det här är en kurs för dig som vill känna dig mer trygg i dig själv, som vill ta emot livets utmaningar och tillåta de känslor som uppstår. Du kommer inte att få några tips och råd om yttre saker som familjerådgivning, advokater, adressändringar eller liknande. Den här kursen handlar mer om din inre resa mot större frihet. 

Kursen kommer att ge dig:

  • Texter som är skrivna mitt under separationsprocessen, som visar hur Charlotte Cronquist själv mött de känslor och utmaningar som skilsmässan innebar.
  • Meditationer där du som deltagare under trygga former får möta utmaningar som kan uppstå i samband med en stor förändring i livet.
  • Många reflektionsfrågor som bidrar till att du får en tydligare bild av dina mönster och hur du kan välja nya beteenden för att möta livets utmaningar på ett bättre sätt.
  • En timmes personlig coaching till specialpris.
  • Tillgång till kursen i sex månader från det att du loggar in första gången.

Gör kursen när och hur du vill

En av de fina sakerna med att gå en webbkurs är att du kan göra den helt i din egen takt och utan att någon annan vet att du gör det. I lugn och ro kan du gå kursen och jag rekommenderar dig att ta god tid för övningar, reflektioner, och meditationer. Det kursen öppnar för är att du möter livet på ett nytt sätt, där du kan känna dina sunda gränser och oftare säga ja till njutning.

När du köper kursen har du tillgång till den omedelbart och sedan kan du logga in hur mycket du vill i hela sex månader. Det innebär att du kan göra övningarna fler gånger och komma till djupare insikter. Det finns också en möjlighet till personlig coaching före, under eller efter att du har gått kursen.