Coaching

Klienter kommer till mig för att något i deras (sex)liv eller i deras nära relationer inte fungerar eller kan bli bättre. Eller så kan det handla om en längtan efter kärlek, närhet, bra sex och att våga mer. Jag tar både emot enskilda personer och par.

Foto: Jan Dahlqvist

Foto: Jan Dahlqvist

När du känner att livet känns för trångt, när du inte riktigt får plats, när du kompromissar bort dig, när du inte går för din sanning, när du inte vågar känna i kroppen, när du stängt av känslor och sexuella energi, när dina relationer - till dig själv eller andra kan bli bättre, då är det bra tillfällen att anlita mig, Charlotte Cronquist som coach.
Mina främsta verktyg som coach är min närvaro, nyfikenhet och intresse. Under våra samtal står du i fokus och jag finns där för att ställa de frågor du kan behöva, för att lyssna, för att reflektera - eller för att låta dig komma tillbaka till kroppen en stund.
Jag är en coach som vill bidra till att du känner livet i dig, jag vill bidra till att du hittar tillbaka till dig själv och till din sexualitet - behöver du sessioner med mer fysiska inslag, kan du läsa om dem här.
Många privatpersoner kommer till Charlotte för att de vill få stöd att släppa hämningar och idéer kring sexualiteten, för att relationerna trasslar, eller helt enkelt för att se vad det är som gör att livet känns... litet.
Charlotte använder det coachande förhållningssättet - du som klient har svaren inom dig!
Tystnadsplikt råder givetvis.

En timmes coaching kostar 1000:- inkl moms. Mottagning måndagar och torsdagar.

45 minuters Skypecoaching kostar 750:- inkl moms Högre flexibilitet - kan även ta emot andra dagar.

Här kan du se vilka tider som är lediga, boka direkt och betala med kreditkort eller paypal.

Om du hellre vill använda swish, kontakta Charlotte direkt, boka en tid “manuellt” och betala i förskott för din bokning genom att swisha till 1234 76 22 09.

Här kan du läsa en text som beskriver mer ingående hur en coachingtimme kan gå till.

Vill du höra Charlottes röst innan du bestämmer dig? Här kan du lyssna på när hon svarar på frågor:

 

Här är en del av en föreläsning på temat Ingen skam i kroppen. Charlotte berättar om kvinnans många möjligheter att njuta:

 

Charlotte är diplomerad kroppsterapeut, diplomerad ICF-coach, diplomerad sexsibilitycoach och har gått många utbildningar om tantra, sex och relationer och hon är dessutom författare till böcker som “Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet”, "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft", "100% Charlotte - Ta ditt inre ledarskap" och "Börja tala".

Charlotte Cronquist coachar också människor på jobbet. Här kan du läsa mer om  skrivar/författar-coaching.