100%-podden möter Daniel Möller #37

danielcharlotte.jpeg

Daniel Möller är för mig en lågmäld kille med stark integritet. Under den lugna och eftertänksamma ytan döljer sig en person med en spännande historia och intressanta livsval. 

Tänk dig en kille som började spela poker på gymnasiet, upptäckte möjligheten att spela online, började tjäna pengar, blev professionell pokerspelare som till slut reste runt i världen och tog hem stora potter. Som pokerspelare hade han en delvis annan identitet, ett annat efternamn, men det är ändå samma Daniel.

Så den person jag möter är en tillfrisknande spelmissbrukare som helt bytt spår och i dag är intresserad av att vara i det som är. Han går en lång utbildning till osteopat och har alltså bytt bort spelhallarna mot den mänskliga kroppen och möjligheten att tolka dess signaler och rätta till obalanser.

I samtalet, som genomfördes i slutet av förra året, berättar han också en del om hur han tar sig an utmaningar och om beredskapen att verkligen pröva det som hjärtat klappar för.

Han har också en intressant koppling till förra veckans poddsamtal, det med Cecilia Åkesdotter. Hur den kopplingen ser ut, kan du försöka lista ut.

Här kan du lära dig mer om vad en osteopat gör.

Detta är det 37:e avsnittet av #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.

Jag driver ännu projektet helt idéellt så koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015. 

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.

Vill du vara med och bidra till 100%-podden?

För bara en (1) dollar i månaden kan du vara med och bidra till att 100%-podden blir ett uthålligt projekt, där jag fortsätter att möta 100%-are från när och fjärran. #Patreon är ett enkelt sätt att förenkla livet för kreatörer i sociala medier.

Här kan du läsa mer.

Här kan du ge ditt bidrag.