– När jag bestämde mig för att vara 100% Charlotte, började spännande saker hända i mitt liv. Några år senare föddes kärlekskrigaren. Du kanske också är en, säger Charlotte Cronquist.

Charlotte Cronquist brukar säga att människor är födda för att vara sig själva, fullt ut. Världen behöver inte människor som är förminskade kopior av sig själva. Världen behöver 100%-are.

Kom ihåg att du är den viktigaste personen i ditt liv. När du gillar dig själv och känner din inre kraft är det lättare att gilla andra. Då är det också lättare att känna vilja och motivation att ge ditt bidrag till världen.

  • Vilka är dina gåvor till världen?

  • Vad vill du ge?

  • Vad hindrar dig från att göra det?

Som kärlekskrigare utmanar Charlotte Cronquist dig till att ta för dig av livet. Njuta av det. Älska det. Hon uppmuntrar dig till att möta livets alla aspekter och ha med lekfullheten på resan.

– Gör det du är rädd för. Känn livet spritta i dig. Belöna dig själv när du vågar mer än tidigare, känn tacksamhet över att vara just du!

Charlotte Cronquist har en mission och det är att bidra till att det blir helt normalt att vara sig själv fullt ut. Hon vill uppmuntra dig att ta för dig av livet, inifrån och ut. Det innebär att också inkludera den fantastiska kraft som finns i sexualiteten.

Så kan Charlotte serva dig

Förutom att vara kärlekskrigare är hon författare, coach, journalist och kursledare.

Charlotte Cronquist sprider sitt kärleksbudskap på flera sätt – och bjuder dessutom in dig att göra en personlig resa för att bli en 100%-are, ett liv där du lyssnar på din inre röst.

I 100%-podden möter Charlotte Cronquist personer som förverkligar sina drömmar och lyssnar på sina hjärtan. Hon möter dem i nära samtal om det som är viktigt i livet.

”Lekfull tantra” är skapat för dig som vill möta din lust och sexualitet på ett tryggt och lekfullt sätt. Dessutom ger den en enkel introduktion till vad tantra är. Lekfull tantra finns som helgkurs, onlinekurs och kvällsworkshop – snart kommer boken.

I coaching och sessioner möter Charlotte klienter som vill att deras (sex)liv eller nära relationer ska bli bättre. Eller så kan det handla om en längtan efter kärlek, närhet, bra sex och att våga mer. 

I bloggen https://lustochliv.blogspot.com/ skriver Charlotte om sexualitet och relationer. Där finns tusentals artiklar som kan bidra till att du får ett rikare liv.  Bloggen hade våren 2018 haft 2,75 miljoner sidvisningar.

Böckerna:

100% Charlotte – ta ditt inre ledarskap. Vill du ta mer plats i ditt liv? Vill du våga se vem du verkligen är? Vill du tillåta dig att älska dig precis som du är?  Då är 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap en bok för dig.

Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft. Det är en bok om kvinnans sexualitet och om rätten att vara sexuell. Den vill bidra till att du känner dig fria att bejaka din sexuella kraft och få mer tillgång till din livskraft..