Ta makten

Hur mycket längtar du efter att känna så här?

 • Du känner dig trygg i dig själv.

 • Det är du som bestämmer att du är okej, ingen annan.

 • Du kan älska dig själv.

 • Du vågar be om det du önskar eller behöver.

 • Du har större självkänsla.

 • Du har helt enkelt makten i ditt liv.

Ta makten är en omfattande kurs som kan förändra ditt liv. När du har gått den är du medveten om de val du gjort tidigt i livet och har möjlighet att välja om. Du förflyttar makten över ditt liv från andra (vad ska de tycka eller tänka) till dig själv. Du kan fyllas av känslor som: Ja, jag kan. Ja, jag gör det. Ja, jag vågar. En webbkurs för empowerment, helt enkelt.

Hur många gånger har du låtit bli att säga vad du vill eller önskar? Hur många gånger har du låtit bli en flirt, sökt ett jobb eller gjort en spännande resa ... för att rädslan suttit i vägen?

Alla är rädda och de vanligaste rädslorna är att verka dum, konstig, fånig eller pinsam. När du har gått den här kursen har du verktyg som kan göra att du transformerar ditt liv, till att verkligen bli ditt. Du prövar att göra saker som tidigare känts omöjliga. 

 Kursen är hela 85 sidor. Det finns många meditationer, övningar och reflektioner - så den kräver en del av dig. Men belöningen är stor: Wohooo ... jag älskar att vara jag.

"Ta makten " kan du antingen gå som en fristående kurs, eller tillsammans med grundkursen "Släpp skammen" som berättar mer om skammens mekanismer, funktion och vad som händer i dig när du skäms.

När du väljer "Ta makten " vet du förmodligen redan en del om skam och är nu beredd att börja ändra ditt beteende så att rädslan för att till exempel göra bort dig, vara pinsam, vara för mycket, få ett nej, kommer att minska. 

Det är helt enkelt en kurs för dig som vill få ökad förståelse för dig själv, som är trött på att inte våga och som nu är beredd att känna och agera på nya sätt, för att leva livet på dina villkor.

För vem är egentligen viktigast i ditt liv? Vem ska bestämma vem du är eller vad du gör?

Kursmoment:

 • Detta är skam

 • Skammen tycker ihop dig

 • Öka självacceptansen

 • Bli okej med sårbarhet

 • Gör en handlingsplan

Djupt där inne i dig vet du förmodligen att du är helt okej som du är, men här får du möjligheten att börja tro på det och bidrag till att minska skammens makt i ditt liv.

I kursen ingår faktaavsnitt, övningar, reflektioner, meditationer och filmer. Du uppmuntras också till att föra en skamdagbok medan du gör kursen.

Du leds med varsam hand av Charlotte Cronquist, författare och coach, som går i närkamp med skammen nästan varje dag.

Pris

Denna kurs kostar 800 kr  inklusive moms. Du får dessutom möjlighet till en timmes coaching till rabatterat pris.

(Känner du dig osäker på det där med webbkurser. Du är inte ensam. Här kan du se hur lätt det är att börja med webbkurser!)

Gör kursen när och hur du vill

En av de fina sakerna med att gå en webbkurs är att du kan göra den helt i din egen takt och utan att någon annan vet att du gör det. I lugn och ro kan du gå kursen och jag rekommenderar dig att ta god tid för övningar, reflektioner, och meditationer. Det kursen öppnar för är att du möter livet på ett nytt sätt, där du kan känna dina sunda gränser och oftare säga ja till njutning.

shame2.jpg

När du köper kursen har du tillgång till den omedelbart och sedan kan du logga in hur mycket du vill i minst sex månader. Det innebär att du kan göra övningarna fler gånger och komma till djupare insikter. Det finns också en möjlighet till personlig coaching före, under eller efter att du har gått kursen.