Staffan å Charlotte 22 oktober 2017 mindre.jpg
Ni är bara helt fantastiska ni två...att få landa i er famn och få känna mig så trygg och hållen bortom allt...ja det är lätt att sakna ord men dom kommer ändå...så inkännande hjärtligt stilla mjukt och att det just var från en man och en kvinna, från er båda, att få landa i er öppenhjärtliga kärlek mitt i livet som småbarnsmamma...att bli så sedd i kärlek...att bara få vara jag där jag är...att få smälta ut...ett minne för livet är mötet med er ...tack
— Tove
Charlotte och Staffan är fantastiska healers tillsammans. Du känner dig fullständigt trygg när den ena håller dig i famnen och den andra hjälper dig möta det som vill upp. Charlottes energiarbete är ett av de bästa jag upplevt. Något transformerades och släppte. Processen blev extra kraftfull eftersom den totala tryggheten i Staffans hållande gjorde att jag kunde helt släppa taget. Wow! Rekommenderas till alla med blockeringar de vill lösa upp eller komma i kontakt med din kundalinienergi ❤️❤️❤️❤️
— Tacksam 49-årig kvinna

 Längtar du efter att slappna av och bara vara i trygga händer? Längtar du efter att känna dig hållen och omfamnad av två inkännande personer som är där för dig? Längtar du efter att få vara i centrum och bli ompysslad eller smekt? Längtar du efter att släppa taget?

Tillsammans med min partner Staffan erbjuder jag sessioner där du, dina behov och din längtan står i centrum. Beroende på dina önskemål i stunden kan en session till exempel bestå i att vi håller om dig, ger dig healing, är där som trygga, inkännande vuxna personer, masserar dig eller gör en övning med dig.

Du kommer att få beröring av fyra händer och det kan ske på olika sätt, beroende på vad du vill ha ut av sessionen.

Du kan sätta en intention för din session, du kan önska allt från trygghet och tröst, till att släppa taget, uppleva sensualiteten som kan uppstå vid beröring eller komma i kontakt med erotiska vibrationer.

Grunden för sessionerna är samtyckeshjulet, vilket innebär att allt som sker görs med ett aktivt samtycke. Du får den session du samtycker till. Vi ger den beröring vi samtycker till.

Sessionerna inleds med en kort meditation och ett samtal och avslutas på samma sätt.

De fyrhändiga sessionerna är 90 minuter långa och kostar 3000:- inkl moms.

HÄR KAN DU SE VILKA TIDER SOM ÄR LEDIGA, BOKA DIREKT OCH BETALA MED KREDITKORT ELLER PAYPAL.

Om du hellre vill använda swish, kontakta Charlotte direkt, boka en tid “manuellt” och betala i förskott för din bokning genom att swisha till 1234 76 22 09.

Jag tar i första hand emot klienter måndagar och torsdagar dagtid. På måndagar tar jag emot nära Tekniska högskolan och på torsdagar i Bromma.

Charlotte Cronquist är diplomerad kroppsterapeut, diplomerad ICF-coach, diplomerad sexsibilitycoach och har gått många utbildningar om tantra, sex och relationer och hon är dessutom författare till böcker som “ Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet”, "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft", "100% Charlotte - Ta ditt inre ledarskap" och "Börja tala".