Lär dig grunderna i tantra med Lekfull tantra

Tyvärr har jag censurerat omslaget - detta för att jag blev avstängd från Facebook för att jag visade hela.

Tyvärr har jag censurerat omslaget - detta för att jag blev avstängd från Facebook för att jag visade hela.

Boken är suverän. I en frisk värld skulle den bli en bästsäljare likt Harry Potter.
— Tacksam man

Lekfull tantra är en bok för dig som vill njuta av livet och närma dig tantra och tantriskt sex på ett lekfullt sätt. I den samlar jag mina kunskaper och erfarenheter av tantra. Boken är indelad i tre delar. Den första är en allmän orientering om tantra, den andra ger grundläggande kunskaper om tantrasex och i den tredje delen får du praktisera lekfull tantra. Boken är fylld av fakta, övningar, meditationer och ger många tillfällen till egen reflektion. Dessutom bjuder jag på en del egna erfarenheter av att njuta av tantrasex.

Boken är så fin. Den är lättsam, lättillgänglig och konkret. Viktigt, då jag upplever att det finns en del komplexitet och beslöjat lull-lull kring ämnet. Så, tack för ditt bidrag för allas tantriska upplevelser. 🙌
Jag ska rekommendera din bok i våra relationskurser för par.❤️❤️❤️
— Charlotte Fogel

Här är ett par exempel på vad jag skriver om i boken:

Du köper boken för 270 kr inkl porto och frakt. Enklast sättet är att du swishar till 1234 76 22 09 och ange din adress + e-postadress. Ett annat sätt är köpa den i min shop. Då får du en personlig kärlekshälsning. Självklart finns boken också hos nätbokhandlarna.

intro