Sex på stranden.JPG

Lekfulla sessioner

Tänk när du kan möta dig själv, din kropp, dina tankar och känslor med lekfullhet!

Det vill jag bidra till genom Lekfulla sessioner. Tidsramen för sessionen är 90 minuter (och du kan naturligtvis boka längre tid om det passar dig).

Lekfulla sessioner kan ha olika teman:

Lekfull beröring

Du kan ha ett komplicerat förhållande till din kropp och beröring och vill träna på att få en mer lekfull relation till den. Vi gör en rad övningar där du får träna på att slappna av och känna dig mer bekväm med beröring och nakenhet. En av dem kallar jag strandfyndet. Här kan du läsa en berättelse om hur strandfyndet kan gå till.

Elementmassage

Du får en massage som tar dig genom de fem element som finns i tantra. Jord, vatten, eld, luft och eter. Du får lugn, fast och grundande beröring med jord, flödande beröring med vatten, eldig beröring med eld, lätt beröring med luft och energiberöring med eter. Här berättar jag lite mer om elementmassage:

Leka med samtyckeshjulet

Samtyckeshjulet är ett oerhört bra verktyg för dig som vill vara intim med någon med samtycke. Under 90 minuter får du träna på att ge och ta emot beröring, ta för dig och acceptera beröring. Här kan du läsa lite mer om samtyckeshjulet.

Tantraskolan

Under de första 90 minuterna får du göra några enkla tantraövningar, som ger dig en första känsla för vad tantra kan ge dig. Vi börjar med eyegazing, fortsätter med att göra en cirkelandning i par och slutar med närvarande beröring. Det går att göra en serie sessioner för att börja bygga upp din tantriska erfarenhet. Du kan också komplettera tantraskolan genom att läsa min bok Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet. Den kan du köpa här.

Mjuk närvaro

Du kanske har hudhunger och längtar efter att vara nära en annan kvinna. I den här sessionen kommer vi att ligga sked och göra andra mjuka och påklädda övningar vars syfte är att du kan slappna av och släppa omvärldens (och dina egna) krav för en stund.

Valfri inriktning

Kontakta mig och berätta vad du önskar.

Min filosofi

Min erfarenhet är att de som har en bra relation till sig själv och till sin kropp också har lättare att njuta av sex, att känna kärlek och att bygga bra och nära relationer till andra.

Kroppen har många svar och därför är den viktig i mina sessioner. Kroppen upplever saker i detta ögonblick, till skillnad från tankarna, som lätt för dig till oro, känslor av skuld och skam eller tidigare händelser.

När du gör en övning som involverar din kropp, är du omedelbart tillbaka i nuet och det kan hjälpa dig att få nya insikter – som ibland sker blixtsnabbt.

Vad kan ske i en session?

Sessionerna är coachande. Vi börjar med en kortare eller längre meditation, där du får lägga märke till din andning, din kropp och dina tankar. Sessionerna bygger på ömsesidigt förtroende, integritet och att du sätter en intention för den vid sessionens start.

Efter en stunds samtal flyttas fokus till din kropp och vi gör övningar som brukar innehålla  fysisk beröring och kontakt med kroppen.

Övningarna kan vara allt ifrån lekfulla till sensuella. Du kan bli omfamnad, sitta nära, röra vid min kropp eller få din egen kropp berörd, vi kan ha ögonkontakt, vara i tystnad, träna andningstekniker som öppnar din kropp och som får dig att slappna av- vad som sker avgörs av ditt behov i stunden.

Innan någon beröring sker klargör vi vilka gränser som finns – alltså vilken typ av beröring det finns ett ja till. All beröring sker först efter samtycke från dig som klient och mig som ger sessionen.

Under sessionerna skapar vi möjlighet för olika känslor att komma fram. Du kan känna dig glad, tacksam, kåt, rädd, arg, ledsen. Det är helt normalt och bidrar till att du blir mer trygg i dig själv. 

Det är också vanligt att klientens sexuella energi väcks att att hen upplever sensuell njutning.

Sessionen avslutas med ett samtal.

Vad kan inte ske i en session?

Syftet med sessionerna är inte att ge ren sexuell njutning, det vill säga leda till utlösning eller orgasmer - därför är samlag eller motsvarande helt uteslutet. 

Lekfulla sessioner pågår i 90 minuter och kostar 2250:- inkl moms.

Här kan du se vilka tider som är lediga, boka direkt och betala med kreditkort eller paypal.

Om du hellre vill använda swish, kontakta Charlotte direkt, boka en tid “manuellt” och betala i förskott för din bokning genom att swisha till 1234 76 22 09.

Jag tar i första hand emot klienter måndagar och torsdagar dagtid. På måndagar finns jag nära Tekniska högskolan och på torsdagar i Bromma.


Charlotte Cronquist är diplomerad kroppsterapeut, diplomerad ICF-coach, diplomerad sexsibilitycoach och har gått många utbildningar om tantra, sex och relationer och hon är dessutom författare till böcker som "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft", "100% Charlotte - Ta ditt inre ledarskap" och "Börja tala".