Charlotte Agonda.png
Underbart att få uppleva dessa timmen med möten, som man knapp tror är möjliga! Funderar du på att gå, fundera inte mera, gör det! Det är en investering i ditt liv för dig som människa... jag lovar!
— Man mitt i livet
Vilken kraft det finns i intim beröring och hur mycket som jag inte tillåtit mig att känna tidigare! Beröring som tillåter den sexuella energin att sprida dig i kroppen men också alla rädslorna som följer. Det största jag tar med mig från kursen är min egen potential till inre styrka och njutning.
— Jonas

Den här kursen är för dig som tidigare gått kursen Lekfull tantra eller har motsvarande erfarenhet av tantra (ta kontakt med Charlotte för att se om du kan gå kursen).
Eftersom alla dina upplevelser börjar i dig och med dig kommer du att börja med att återknyta till dig själv, för att sedan leka med andra på olika sätt. Allt sker självklart med uttryckt samtycke.
Du kommer både att få återknyta till dig själv och till andra. Du kommer att få möjlighet att ge och ta emot olika former av beröring, inkluderande massage. Nakenhet kan förekomma. Kursen ger möjlighet till intimitet och sensualitet – men inte till sex. Det kan deltagarna träna på hemma. 

Under delar av den första dagen ligger fokus på mannen, det maskulina, och Shiva - den gudomliga aspekten av det maskulina. Deltagarna inbjuds till en ritual där lingammassage är möjlig.

Under delar av den andra dagen ligger fokus på kvinna, det feminina och Shakti - den gudomliga aspekten av det feminina inom tantra. Deltagarna inbjuds till en ritual där yonimassage är möjlig.

Under den här tvådagarskursen kommer vi bland annat att:
* Fortsätta utforska samtyckeshjulet i övningar
* Frigörande andning
* Fortsätta utforska din sexuella energi. 
* Leka med intensiva sensationer
* Göra en tantrisk sinnesmeditation, där alla dina sinnen aktiveras
* Utforska den feminina respektive maskulina energin hos alla deltagare i olika övningar. 
* Prata mer om hur du kan integrera tantra i ditt liv.
(Ändringar kan ske i programmet) 

Vad är tantra?
Tantra handlar helt enkelt om andning, ljud och rörelse. Det handlar om närvaro. Det handlar om att tillåta dig att njuta i stunden. I tantra blir du också medveten om dina sinnen och deras roll för njutning. Vad ser du? Vad hör du? Hur känns beröring, smaker och dofter? Tantra är också en möjlighet att få ut mer av sexualiteten än att nå orgasm. Kanske får du en glimt av att sexualiteten också kan ha andliga dimensioner.

Tantra handlar om en attityd till hela livet, men det vanligaste är att vi kopplar tantra till sexualitet och njutning. Det kommer vi att göra också under denna kurs - även om fokus är på andning, rörelse och olika former av beröring.

Det finns många tantraskolor. Det finns de som har en stark koppling till yoga, andra som har starka kopplingar till meditationer och de som är mer fokuserade på snabb andlig utveckling med hjälp av njutning..

Vem kan gå kursen?

Kursen passar dig som har gått Lekfull tantra eller har annan erfarenhet av tantra. 

Alla övningar är frivilliga och det är du själv som säger ja eller nej i alla lägen. Detta är ett bra tillfälle att lägga märke till vad din kropp önska för beröring och i vilka situationer du lägger märke till ett inre stopp eller nej.

Du kan räkna med att du får göra övningar med dig själv, tillsammans med en annan person och i grupp. Du kommer att få dansa, meditera och bli medveten om din andning. Du kommer att få beröra andras kroppar och bli berörd.

Du lär dig att uppleva och expandera dina gränser. Du får en smak av att tantra är roligt och lekfullt. Nakenhet kan förekomma under kursen – men är inget krav.

Du leds av:

Charlotte Cronquist, coach och kroppsterapeut med 15 års erfarenhet av tantra. Författare till böcker som “Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft” och “Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet.”

Staffan Jangdal sköter det praktiska.

Det kommer också att vara en session med frigörande andning.

Tid lördag 10-20, söndag 9-17

Plats: Stockholm
Pris 2500 kr (inkl moms)

Betalas via företagsswisch 1234 76 22 09. Ange e-postadress samt ”tantranovember ”. Vi bjuder på te, kaffe och lite tilltugg. Lunch ordnar du själv. Om du önskar betala på annat sätt, ta kontakt med Charlotte.

Antal deltagare: Max 20 personer – vi strävar efter jämn könsfördelning.

Bra att ha med: Mjuka kläder, en handduk, vattenflaska och eventuellt din lunch.

Varmt välkommen till en helg med lekfull tantra.

PS: När du har betalat får du ett välkomstbrev som berättar var vi kommer att vara och annat som är bra att veta. 

I natt när jag vaknade efter kursens slut var jag omsluten av ett ljusflöde och en energi som strömmade upp och ur min yoni. Yonienergin bar mig i universum. Där låg jag och gosade o flöt omkring i några timmar innan jag somnade om igen.
Den här unika, fantastiska kursen skapade ett forum där jag åter kunde bli den gudinna jag är i all min kraft, mitt ljus, min sexualitet och min kärlek.
Tack vackra Charlotte för ditt mod, intuition och ditt ljus.
Tack Staffan för att du finns vid Charlottes sida som en glad och inspirerande man.
— Katarina