Du bestämmer att du är underbar! 

Det är du som bestämmer hur ditt liv ska vara. Så gör det!

Klä av dig naken. Sparka rädslan i häcken. Lev din sanning, var en 100%-are, sprid dina vibbar, oavsett vad andra tycker.

nakedcc.jpeg

Gör det när du behöver ta plats, när du verkligen vill ha kärlek och sex, när du vill leva din potential.

Det kanske låter skrämmande, men vad är alternativet? Ett tråkigt liv där du tycker synd om dig själv och avundas andra som njuter av livet, av sexualiteten och av kärleken.

Möt Charlotte Cronquist när du är villig att lämna din komfortzon och uppleva hur frihet känns. Gör det när du vill sluta lura dig själv till att tro att livet måste vara så här och när du är beredd på att stå för att det är du som skapar ditt liv. Möt henne när du vill möta livet med ett öppet hjärta och lyssna på det du åtrår och längtar efter djupt där inne.

Jag har aldrig njutit mer av livet än nu, aldrig varit kåtare och jag är nyfiken på vad potentialen för min lust är.
Jag är som en upptäcktsresande på en spännande kontinent.       Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist är relationsexpert, lustcoach och kroppsterapeut. Hon vet vad det är att säga ja fullt ut. Ja, jag kan. Ja,jag vill. Ja, jag är värdefull. Ja, jag är kåt. Hon vet hur det känns att omfamna allt, från skam till sexuell lust. Hon är 100% Charlotte.

Hon vet hur det är att bryta igenom barriären mellan rädslor och önskningar. Hon vet hur det är att se och möta en värld där hon är fri att vara sig själv, att vara en del av den, att njuta av den och att skörda ifrån den.

Hon vet hur svårt det kan vara att ta de där första stegen mot frihet. Hur svårt det kan vara att bejaka kåthet, längtan och att ta plats.

När du upplever att du är dig själv, står i din sanning, känner din energi fullt ut, kan det nästan kännas svindlande och du kan fråga dig: Varför väntade jag så länge? Men framför allt är det möjligt att göra det, luvet blir kul, lustfyllt och du får en känsla av meningsfullhet på köpet.

Vill du söka svaren?

  • Så vem är du?
  • När är du dig själv?
  • När går du för din längtan?
  • När tillåter du dig att vara skälvande av lust?
  • När tillåter du dig att möta din attraktion och riskera att få ett nej och öppna för möjligheten att få ett ja?

Blunda ett ögonblick och reflektera över hur livet är när du är dig själv, totalt. Ta ett par djupa andetag och föreställ dig att du tillåter kärleken att hända, lusten att vara där och att du verkligen njuter av livet och alla dess möten.

Så när behöver du Charlotte Cronquist?

När ditt liv inte fungerar som du önskar och du behöver verktyg eller en spark i baken för att få något att hända.

Det här får du ut av ett möte med Charlotte Cronquist

  • Du får mer tillgång till din kåthet.
  • Du känner dig mer attraktiv och kan attrahera andra.
  • Du börjar älska din kropp i allmänhet och din sensualism i synnerhet.
  • Du får lättare att lyssna på din inre röst och veta när du ska säga ja eller nej.

Eller så ger det ingenting, för att du ännu inte är där. För att rädslan är för stor.

Charlotte Cronquist har en brunn av vishet och erfarenhet att ösa ur, som både kommer ur hennes privata, personliga och professionella erfarenheter i ett långt, rikt och tidvis utmanande liv. Hon har gjort resan själv och tar nya steg varje dag, i varje andetag, i varje möte.

Så här kan du komma igång

Vad är lättast för dig? En timmes coaching, en webbkurs du läser i din egen takt, en utvecklande bok eller deltagande i ett event? Alla dessa möjligheter finns.

Mer om coaching med Charlotte Cronquist.

Mer om webbkurser med Charlotte Cronquist.

Mer om events med Charlotte Cronquist.

Eller läs en bok som kan förändra ditt liv. 100% Charlotte för dig som längtar efter att leva fullt ut. Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft, för dig som längtar efter att njuta skamfritt.