Kan det vara så att lust är lönsamt, både för dig och för samhället?

Tänk om livet är till för att du ska känna dig glad och lycklig? Tänk om det handlar om att ge plats för lust? Hur skulle ditt liv påverkas om du bejakar sexualiteten?

Charlotte Rudenstams liv förändrades radikalt när hon började undersöka livslustens och sexualitetens potential i sitt liv. Hon är ständig nyfiken på att lära sig mer om livet och dess möjligheter.

Häng med på ett möte där du är huvudperson, du och din vilja till liv och lust. Vilka samband mellan lust, kreativitet och förverkligande av drömmar kan du se?

 

Blunda ett ögonblick och svara inför dig själv på frågan:
Vad är sex?
Vilka associationer får du? Vad väcker frågan hos dig? Får du bilder av samlag? Fylls du av en känsla av skam eller "men sånt pratar man inte om?  Eller ser du sexualiteten som något mer? Anar du en potential i sexualiteten som är bortom orgasmer?

Häng med på en föreläsning där du går veta mer om:

  • Hur din kropp kan kännas när du bejakar lusten.
  • Kopplingen mellan känslor och sexualitet.
  • Kopplingen mellan kreativitet och sexualitet - och om hur sexuellt våld skadar kreativiteten.
  • Kopplingen mellan andlighet och sexualitet.
  • Kopplingen mellan känslan av livsglädje, vitalitet och sexualitet.
  • Möjligheter att reflektera över din egen syn på sex och vad som har format den.


Följ med på Charlottes egen resa från att känna skam till lust.
Hon visar att det är möjligt för en ung tjej, med erfarenhet av våldtäkt och andra sexuella kränkningar, att hitta lust och njutning. Öppna för egna reflektioner.

 

Delta i ett möte som kan locka dig att nyfiket utforska sexualitetens potential i ditt liv.

Här kan du läsa mer om varför Charlotte tycker att sexualiteten är en viktig faktor i livet.

PS: Det finns forskning som visar att lust är lönsamt, på flera olika sätt. Några exempel: Personer som lever i sjyssta kärleksrelationer mår bättre, bra sex förlänger livet,  minskar stress och depressioner, njutning  ger starkare kvinnor och sex gör ledarskapet bättre . Säg gärna det till din chef, dina arbetskamrater eller din familj. 

Charlotte ordnar möten där du, tillsammans med en grupp människor får möjlighet att reflektera över de här frågorna och tar första stegen mot ett liv där lusten ges mer plats. Just nu finns inga möten tidssatta - men ta gärna kontakt med Charlotte om du vill skapa ett möte den intentionen.