Sessioner

Ställ dig framför en spegel och titta på din kropp. Vad gillar du hos den?

Smek en valfri del av din egen kropp med lätt hand. Vad känner du?

När du är vän med din kropp och tillåter den att njuta, blir det också lättare att få kärlek, sex och relationer att fungera.

När du möter mig i en session är din kropp i centrum och vi gör övningar tillsammans i syfte att skapa större tillit och njutning. Övningarna innehåller ofta beröring.

Min erfarenhet är att de som har en bra relation till sig själv och till sin kropp också har lättare att njuta av sex, att känna kärlek och att bygga bra och nära relationer till andra.

Kroppen har många svar och därför är den viktig i mina sessioner. Kroppen upplever saker i detta ögonblick, till skillnad från tankarna, som lätt för dig till oro, känslor av skuld och skam eller tidigare händelser.

När du gör en övning som involverar din kropp, är du omedelbart tillbaka i nuet och det kan hjälpa dig att få nya insikter – som ibland sker blixtsnabbt.

Vad kan ske i en session?

Sessionerna är coachande. Vi börjar med en kortare eller längre meditation, där du får lägga märke till din andning, din kropp och dina tankar. Sessionerna bygger på ömsesidigt förtroende, integritet och att vi sätter en intention för den vid sessionens start.

Efter en stunds samtal flyttas fokus till din kropp och vi gör övningar som brukar innehålla  fysisk beröring och kontakt med kroppen. Men de behöver inte innebära att vi berör varandra.

Övningarna kan vara allt ifrån lekfulla till sensuella. Du kan bli omfamnad, sitta nära, röra vid min kropp eller få din egen kropp berörd, vi kan ha ögonkontakt, vara i tystnad, träna andningstekniker som öppnar din kropp och som får dig att slappna av- vad som sker avgörs av ditt behov i stunden.

Innan någon beröring sker klargör vi vilka gränser som finns – alltså vilken typ av beröring det finns ett ja till. All beröring sker först efter samtycke från dig som klient och mig som ger sessionen.

Under sessionerna skapar vi möjlighet för olika känslor att komma fram. Du kan känna dig glad, tacksam, kåt, rädd, arg, ledsen. Det är helt normalt och bidrar till att du blir mer trygg i dig själv. 

Det är också vanligt att klientens sexuella energi väcks att att hen upplever sensuell njutning.

Sessionen avslutas med ett samtal.

Vad kan inte ske i en session?

Syftet med sessionerna är inte att ge ren sexuell njutning, det vill säga leda till utlösning eller orgasmer - därför är samlag eller motsvarande helt uteslutet. 

Pris

Du betalar 1500 :-/ timme inkl moms.

Här kan du se vilka tider som är lediga, boka direkt och betala med kreditkort eller paypal.

Om du hellre vill använda swish, kontakta Charlotte direkt, boka en tid “manuellt” och betala i förskott för din bokning genom att swisha till 1234 76 22 09.

Jag tar i första hand emot klienter måndagar och torsdagar dagtid. På måndagar tar jag emot nära Tekniska högskolan och på torsdagar i Bromma.

NYHET: Fyrhändiga sessioner

Charlotte och Staffan i skogen glada.jpg
Ni är bara helt fantastiska ni två...att få landa i er famn och få känna mig så trygg och hållen bortom allt...ja det är lätt att sakna ord men dom kommer ändå...så inkännande hjärtligt stilla mjukt och att det just var från en man och en kvinna, från er båda, att få landa i er öppenhjärtliga kärlek mitt i livet som småbarnsmamma...att bli så sedd i kärlek...att bara få vara jag där jag är...att få smälta ut...ett minne för livet är mötet med er ...tack
— Tove
Charlotte och Staffan är fantastiska healers tillsammans. Du känner dig fullständigt trygg när den ena håller dig i famnen och den andra hjälper dig möta det som vill upp. Charlottes energiarbete är ett av de bästa jag upplevt. Något transformerades och släppte. Processen blev extra kraftfull eftersom den totala tryggheten i Staffans hållande gjorde att jag kunde helt släppa taget. Wow! Rekommenderas till alla med blockeringar de vill lösa upp eller komma i kontakt med din kundalinienergi ❤️❤️❤️❤️

— Tacksam 49 årig kvinna

 

Längtar du efter att slappna av och bara vara i trygga händer? Längtar du efter att känna dig hållen och omfamnad av två inkännande personer som är där för dig? Längtar du efter att få vara i centrum och bli ompysslad eller smekt? Längtar du efter att släppa taget?

Tillsammans med min partner Staffan erbjuder jag sessioner där du, dina behov och din längtan står i centrum. Beroende på dina önskemål i stunden kan en session till exempel bestå i att vi håller om dig, ger dig healing, är där som trygga, inkännande vuxna personer, masserar dig eller gör en övning med dig.

Du kommer att få beröring av fyra händer och det kan ske på olika sätt, beroende på vad du vill ha ut av sessionen.

Du kan sätta en intention för din session, du kan önska allt från trygghet och tröst, till att släppa taget, uppleva sensualiteten som kan uppstå vid beröring eller komma i kontakt med erotiska vibrationer.

Grunden för sessionerna är samtyckeshjulet, vilket innebär att allt som sker görs med ett aktivt samtycke. Du får den session du samtycker till. Vi ger den beröring vi samtycker till.

Sessionerna inleds med en kort meditation och ett samtal och avslutas på samma sätt.

De fyrhändiga sessionerna är 90 minuter långa och kostar 3000:- inkl moms.

Här kan du se vilka tider som är lediga, boka direkt och betala med kreditkort eller paypal.

Om du hellre vill använda swish, kontakta Charlotte direkt, boka en tid “manuellt” och betala i förskott för din bokning genom att swisha till 1234 76 22 09.

Jag tar i första hand emot klienter måndagar och torsdagar dagtid. På måndagar tar jag emot nära Tekniska högskolan och på torsdagar i Bromma.

Charlotte Cronquist är diplomerad kroppsterapeut, diplomerad ICF-coach, diplomerad sexsibilitycoach och har gått många utbildningar om tantra, sex och relationer och hon är dessutom författare till böcker som “ Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet”, "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft", "100% Charlotte - Ta ditt inre ledarskap" och "Börja tala".