Förhandsbeställ Lekfull tantra

Omslag Lekfull tantra.png

Juli 2018

Äntligen är min bok "Lekfull tantra" klar. Processen att skriva boken har pågått i ungefär 18 månader och nu är den långa graviditeten nästan över.

Jag är glad och tacksam om du vill vara en av bokens barnmorskor. Det kan du bli genom att bidra till startkapital för att trycka boken. "Lekfull tantra" ska jag ge ut på eget förlag och mitt förlag bekostar alla delar av processen. Därför vore det toppen om du vill förhandsbeställa ett eller flera exemplar av boken. Ju fler förhandsbeställningar, desto större upplaga trycker jag i första upplagan. Min idé är att börja med en upplaga på 1000 ex och din insats kan göra att det blir fler från början.

Lekfull tantra är en bok för dig som vill njuta av livet och närma dig tantra och tantriskt sex på ett lekfullt sätt. I den samlar jag mina kunskaper och erfarenheter av tantra. Boken är indelad i tre delar. Den första är en allmän orientering om tantra, den andra ger grundläggande kunskaper om tantrasex och i den tredje delen får du praktisera lekfull tantra. Boken är fylld av fakta, övningar, meditationer och ger många tillfällen till egen reflektion. Dessutom bjuder jag på en del egna erfarenheter av att njuta av tantrasex.

Här är ett par exempel på vad jag skriver om i boken:

Boken är nu färdigskriven.  Under augusti månad kommer en vän att formge boken och efter det kan den gå till tryck. Den kommer att finnas i tryckt form under hösten 2018.

När du förhandsbeställer får du boken för 200 kr inkl porto. Senare kommer den förmodligen att kosta 250 kr inkl porto. Vill du betala mer, är du naturligtvis välkommen att göra det - alla pengar går oavkortat till tryckningen av boken.

Swisha till  företagsswish 1234 76 22 09, ange LT-bok, vart boken ska skickas och din e-postadress.  Vill du betala på annat sätt, eller förhandsbeställa flera exemplar, ta direktkontakt med mig. E-postadressen är viktig, eftersom jag i mejl kommer att berätta när boken kommer.

OBS! Det är få tecken du kan använda i ett swishmeddelande. Det går naturligtvis utmärkt att skicka ett mejl till mig med din postadress. Skicka det till cronquist.charlotte (a) gmail.com. Skriv gärna LT-bok eller liknande i ämnesraden.

PS: Naturligtvis kan du också välja att få boken som e-bok. Då skriver du istället LTe i beställningen.

26 september 2018

Lekfull tantra Jag har nått det första målet! Jippie!

 

Nu har jag tryckt på sändknappen och boken ”Lekfull tantra” är på väg att tryckas.

Jag gjorde det nu, eftersom jag nått målet att få 100 förhandsbeställningar av boken.

Det känns så fantastiskt!

 

Det är en helt underbar känsla att sätta ett mål och nå det med råge! När jag skriver det här är 120 böcker beställda. Och jag trycker, som utlovat, 1000 ex av boken.

När jag började med det här bokprojektet tänkte jag att denna gång ska jag inte göra jobbet ensam. Att arbeta med böcker kan vara ett ensamt projekt, särskilt om jag är författare, projektledare, redaktör och ansvarig för sälj-, lansering- och marknadsföring själv.

Jag har gedigen erfarenhet både av att bli utgiven på förlag och att vara förlagsredaktör och ta manus till färdig bok. Och nu börjar jag bli van att ha eget förlag också!

Men ibland känns det lite ensamt att vara kärlekskrigare och ha många järn i elden. Det finns ögonblick av jubel, det finns ögonblick av tvivel och allt däremellan.

Efter att ha fått ett kontraktsförslag som var orimligt valde jag alltså att låta Encourager ge ut boken. Och jag funderade en hel del på hur jag skulle kunna få eller be om hjälp.

Så fick jag idén att be om förhandsbeställningar, något jag inte testat förut. När jag satte målet att få 100 böcker sålda i förväg, kände jag mig modig. Jag undrade om jag verkligen skulle nå det, och om jag inte skulle ta och trycka boken även om jag inte nått målet.

Vänner till mig sa till mig att vänta in att målet uppfylldes och jag gjorde det. Märkligt nog uppfylldes målet samtidigt som boken var klar!

Det kändes lite pirrigt att skicka iväg beställningen. Samtidigt kändes det också som: Äntligen!

Så snart finns boken, det finns åtminstone hundra läsare och i nästa steg gäller det att göra ett boksläpp (hitta lokal, tänka igenom innehåll, bjuda in gäster, fixa det praktiska) och så fundera på andra typer av lansering och att nå ut till den stora världen utanför min härliga vän- och bekantskapskrets. Och göra allt detta i närtid, samtidigt som jag skriver artiklar om forskning och hälsa!

Åh jag vill hitta en härlig lokal att välkomna boken i. En lokal som kan locka både engagerade och nyfikna. En lokal gärna mitt i stan. En lokal utan fokus på sex. En lokal där vi både kan göra något lekfullt och snacka om tantra, på mitt sätt. Där jag kan berätta om vad kärlekskrigaren vill och hur vi tillsammans kan bidra till mer kärlek.

 

Så känner du till något sjyst ställe i centrala Stockholm, som klarar ett boksläpp med en begränsad budget – tipsa mig gärna. Det vore så skönt att ha en sak mindre att fixa med – och spännande att se vad nätverket kan bidra med.

Just nu är jag trött och glad. Jag har nått ett viktigt mål och nu ska jag fundera på nästa.

Tack för att du är med (genom att läsa detta).

Du kan självklart beställa ditt eller dina ex av boken. Så länge det är en förbeställning betalar du (minst) 200 kr, vilket innebär att jag bjuder på frakt (ca 60 kr för porto + kuvert).  Swisha till 1234 76 22 09 och ange din adress + e-postadress. Så får du dina signerade ex om några veckor!

 Boken är ju inte tryckt än, men här är introt!

Boken är ju inte tryckt än, men här är introt!