Lev som 100% du 

online-kurserna som gör dig attraktiv, sexig och trygg

Känner du dig osäker inför tanken att köpa en webbkurs? 

Längst ner på sidan finns en enkel guide!

Detta är kurserna som är aktuella just nu.

Bli ditt bästa jag

charlotteloveslife.jpeg

Går det att lära sig att leva ett liv där du känner dig sexigare, blir tryggare i dig själv och slutar bry dig så mycket om vad andra tycker och tänker?

JA, absolut. Dessa onlinekurser gör att du ...

 • ...  blir mer attraktiv – både för dig själv och för andra.
 • ...  njuter mer av livet och kärleken.
 • ... känner dig sexigare
 • ... blir tryggare i dig själv.
 • ... vågar säga tydliga ja och nej.
 • ... känner att du är okej som du är
 • ... är mindre rädd för vad andra ska tycka om dig

I kurserna får du övningar, meditationer, reflektioner, filmer och fakta som hjälper dig att bli mer du – och ta mer plats i ditt liv.

Du vägleds av coachen och författaren Charlotte Cronquist som skrivit böckerna Ingen skam i kroppen -  frigör din sexuella kraft, samt 100% Charlotte – ta ditt inre ledarskap. Charlotte driver också 100%-podden och bloggar dagligen.

Det finns sex kurser i utbudet. Klicka på bilden för att få mer info om kurserna - längre ner på denna sida får du en kortare introduktion till varje kurs. Lägg märke till att det finns en minikurs: Vad är skam? som är din för bara 149:-

charlotte cronquist frilagd.png

Lekfull tantra

Foto: Jan Dahlqvist

Foto: Jan Dahlqvist

Kursen för dig som är nyfiken på tantra och vill lära dig grunderna på ett enkelt sätt. 

mage.jpeg

Det här är kursen för dig som vill känna dig mer attraktiv, älska din kropp och njuta mer av livet och kärleken.

"Jag har gjort den kurs jag själv hade velat gå för många år sedan. Jag fick själv fundera ut hur jag skulle sluta skämmas för mig själv och min kropp. I dag lever jag fullt ut och känner mig sexig och mer attraktiv än någonsin. "

Det säger Charlotte Cronquist som verkligen vet vad hon talar om. Hon har arbetat professionellt med sexualitet, relationer, tantra och meditation sedan början av 2000-talet. Hon har skrivit "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft", medverkar i radio, teve och i många tidningsintervjuer. Hon coacher, leder kurser och föreläser om sex och relationer. 

"Det är så skönt att äntligen älska mig själv och stå för mina sanningar."

Vill du sluta känna dig pinsam eller skämmas å andras vägnar? Vill du ta makten i ditt liv? Vill du känna dig stolt över vem du är och förverkliga dina drömmar?  För dig finns två kurser att gå. "Släpp skammen" och "Ta makten".


Du kollar på en teveserie och ser en pinsam person. Du tänker: NU dööör jag. Detta är det värsta jag varit med om. Eller: Du säger eller gör något som får dig att rodna upp över öronen. Du tänker: Nu dööör jag... vad ska de andra tycka om mig. Jag är bortgjord för alltid.

Vet du vad det handlar om? Något du sällan talar öppet om: Nämligen skam. Tyvärr brukar rädslan att göra bort sig eller  känna sig pinsam  begränsa livet. Det finns ett annat sätt att leva, ett skamfriare liv. Det kan du nå genom att gå webbkursen "Släpp skammen."


tamakten.jpeg
 • Hur många gånger har du tvekat att gå fram till en person du tycker är attraktiv?
 • Hur många gånger har du låtit bli att säga vad du tycker eller önskar?
 • Hur vanligt är det att du låter bli att vara drottning eller kung i ditt liv för att du är rädd för att andra ska säga nej till dig eller avvisa dig på något annat sätt?

Genom att gå webbkursen "Ta makten " kommer du att stå upp för dig själv och dina sanningar. Du kommer att ta ett steg framåt när du tidigare har backat. Du kommer  att leva en sannare version av dig själv. När du är dig själv är det också lättare att älska dig.


Här får du ett superenkelt verktyg för att komma i kontakt med din sexualitet och din njutning. Under 21 dagar lyssnar du till korta dagliga meditationer som kommer att sätta fart på kroppen och lusten.

Minikurs: Vad är skam?

Skam är det som varenda kotte känner, men som få talar om. I den här minikursen får du lära dig vad skam är och får några enkla verktyg för att hantera den. Den snabbaste, enklaste och billigaste kursen i utbudet. Endast 149:-

Så här köper du en kurs

Det är superenkelt att komma igång, du får tillgång till varje kurs i ett halvår och du kan gå kursen när och hur du vill. Och du behöver inte kunna en massa teknik. 

 • Du kan ta del av kursen i din dator, på din surfplatta, i din smarttelefon - när du vill!
 • Kurserna innehåller ljud, bild och text - en unik möjlighet som webbkurser har. Du får en blandning av filmer, inspelade meditationer, övningar, fakta och möjlighet till reflektion.
 • Du kan gå kursen helt på egen hand och helt privat. 

I klippet visar Charlotte hur enkelt det är att komma igång.