Lekfull tantra: Vill du vara med på boksläpp eller workshop?

Framsida Lekfull tantra censurerad.jpg

Vill du arrangera ett homeparty tillsammans med mig? Eller gå en tretimmars workshop på temat Lekfull tantra?
Jag planerar att göra multipla boksläpp för min bok ”Lekfull tantra – din väg till att njuta av livet”.
Du kan vara värd för ett av dem. Eller vara en av dem som deltar.


Jag är så glad över att jag skapat “Lekfull tantra”. Det är ett enkelt sätt att nå större djup inom sig själv och samtidigt njuta mer. Det är också ett sätt som kan locka dig att bli mer medveten om dina sinnen, bli mer vän med kroppen och få insikter om vad du kan göra för att njuta mer av livet i allmänhet och av din sexualitet i synnerhet.

Att resa runt i landet och tala om Lekfull tantra är en perfekt uppgift för en kärlekskrigare som jag. Och eftersom jag gett ut boken på eget förlag, skapat kurserna själva och har den starka viljan att fler ska kunna leva sina liv fullt ut - så ger jag mig ut på turné.

Min förhoppning är att det finns människor - kanske du - som vill vara med på den här resan. Du kan arrangera ett boksläpp eller en workshop på din ort - jag fixar eventen och du bjuder in deltagare och ordnar lokal. Eller du vill vara deltagare på ett av eventen - och kanske bjuda in fler till de event du själv är intresserad av.

Planen är ännu inte klar. Jag behöver ringa flera telefonsamtal. Hitta samarbetspartners. Hitta platser. Hitta lämpliga datum. Intentionen är att börja i mars och fortsätta under resten av våren. Jag tänker att det kan ske något i Göteborg, Malmö, Stockholm, Härnösand och Luleå - där jag redan har kontakter. Och jag är öppen för att komma till andra plats. Ta kontakt med mig så kan vi snacka om hur ett boksläpp eller en workshop kan läggas upp.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer