Nu är Lekfull tantra-boken på tryckeriet

Framsida Lekfull tantra.png


Ju mer jag tänker på det, desto viktigare tycker jag det är med böcker som ”Lekfull tantra – din väg till att njuta av livet”. 
Desto mer frustrerande att det strular med tryckeriet. 
Jag sitter som på nålar och bara längtar efter att boken ska nå sina första läsare


Nästan varje dag hör någon av sig och frågar var boken är. Det är ju mer än 100 personer som förhandsbeställt sina exemplar av boken och därmed underlättat för mig att låta trycka den. 

Min inre bild var att boken skulle finnas nu, att de som beställt den skulle vara i färd med att läsa den. Men så är det inte. 

Efter tre provtryck som inte höll kvaliteten jag beställt - fick jag äntligen, ett provtryck jag kunde godkänna. Nu har tryckeriet lovat att jag ska få böckerna senast 30 november. Jag håller alla tummar för det!

Det har tagit lång tid att komma hit och jag längtar efter att få sprida den - dels till alla som redan har beställt den och dels till alla andra.
För mig handlar Lekfull tantra om att njuta av livet och känna lusten strömma genom kroppen utan tankar på att gå i mål. Med tantra kan du vara med när livet händer, se det som finns framför dig, höra ljuden, känna dofterna och smaken och uppleva beröring. Redan där är du tantra på spåren. 
Här får du en liten övning i väntan på boken. 

Skärmklipp 2018-11-17 10.29.57.png


Du är välkommen att beställa boken redan nu. 
När du förhandsbeställer bjuder jag på frakten (om du vill) och du betalar bara 200:- (med frakt 265 kr). Swisha till 1234 76 22 09 och ange e-postadress och postadress så får du boken när den kommer. 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

PS: Och är du en av dem som är intresserat av uppropet ”Sluta skamma vår sexualitet” – läs mer om det här.