Möt coachen och författaren Charlotte Cronquist:

"Jag är fortfarande rädd, det är bara lite mindre läskigt"

DSCF1547.JPG

"Ibland tror jag att jag är en av världens räddaste människor. Det har gjort att jag har utmanat mig. Jag har gjort saker jag egentligen inte törs. Ju mer jag har prövat, desto mindre läskigt har det blivit. En dag började kärleken spira. Jag insåg att jag är okej som jag är. Jag är fortfarande rädd och jag fortsätter att utforska livet. Jag samlar erfarenheter och delar dem gärna.

Nu är det  tid att lyssna på dig. Den viktigaste personen är du. Jag är gärna med på din livsresa. Hur fri vill du vara?"

Charlotte Cronquist

Charlotte tar dig med till ditt bästa liv.

Du kan möta henne på flera sätt:

Coaching

Genom personliga möten, där Charlotte coachar dig.

Människor möter henne ofta när något i livet skaver eller helt enkelt för att det känns som att något saknas i livet. "Hur kommer det sig att jag inte mår riktigt bra, när jag till det yttre är så framgångsrik? Jag har jobbet jag vill ha, prylarna jag drömt om och kan resa vart jag vill. Men jag känner mig så trött och olycklig emellanåt." 

Det är ganska vanligt att människor möter Charlotte när det krisar, när livet känns som en återvändsgränd, när relationerna och sexualiteten fungerar dåligt. Men varför inte ställa frågorna när livet fungerar hyfsat? Varför inte tillåta kärlek, glädje, kraft och ögonblick av stillhet? Varför inte tillåta dig att vara 100%, inifrån och åt.

 

Webbkurser

2016 började Charlotte en rejäl satsning på webbkurser, i ämnen som ska bidra till att du som deltar tar mer plats i ditt liv.

Just nu finns kurserna Släpp Skammen, Ta Makten, Älska Kroppen, Klara Skilsmässan och 21 meditationer.

Läs mer här.

Böcker

Hennes böcker Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft och 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap är en inbjudan till läsaren att leva fullt ut och inkludera allt.

100%-podden

I 100%-podden möter du fantastiska människor som älskar livet. Charlotte i djupa nyfikna samtal. Nytt avsnitt varje eller varannan vecka.

Bloggen

Charlotte bloggar så gott som dagligen om kärleken till livet och om det som engagerar henne. Det är hennes eget nätmagasin med mer än 2500 artiklar och snart 2 miljoner sidvisningar. 

Här kan du läsa mer om Charlottes mission.