Sex på stranden.JPG

Lekfulla sessioner

Ställ dig framför en spegel och titta på din kropp. Vad gillar du hos den? Smek en valfri del av din egen kropp med lätt hand. Vad känner du?

När du är vän med din kropp och tillåter den att njuta, blir det också lättare att få kärlek, sex och relationer att fungera.

När du möter mig i en session är din kropp i centrum och vi gör övningar tillsammans i syfte att skapa större tillit och njutning. Övningarna innehåller ofta beröring.

Min erfarenhet är att de som har en bra relation till sig själv och till sin kropp också har lättare att njuta av sex, att känna kärlek och att bygga bra och nära relationer till andra.

Kroppen har många svar och därför är den viktig i mina sessioner. Kroppen upplever saker i detta ögonblick, till skillnad från tankarna, som lätt för dig till oro, känslor av skuld och skam eller tidigare händelser.

När du gör en övning som involverar din kropp, är du omedelbart tillbaka i nuet och det kan hjälpa dig att få nya insikter – som ibland sker blixtsnabbt.

Vad kan ske i en session?

Sessionerna är coachande. Vi börjar med en kortare eller längre meditation, där du får lägga märke till din andning, din kropp och dina tankar. Sessionerna bygger på ömsesidigt förtroende, integritet och att du sätter en intention för den vid sessionens start.

Efter en stunds samtal flyttas fokus till din kropp och vi gör övningar som brukar innehålla  fysisk beröring och kontakt med kroppen.

Övningarna kan vara allt ifrån lekfulla till sensuella. Du kan bli omfamnad, sitta nära, röra vid min kropp eller få din egen kropp berörd, vi kan ha ögonkontakt, vara i tystnad, träna andningstekniker som öppnar din kropp och som får dig att slappna av- vad som sker avgörs av ditt behov i stunden.

Innan någon beröring sker klargör vi vilka gränser som finns – alltså vilken typ av beröring det finns ett ja till. All beröring sker först efter samtycke från dig som klient och mig som ger sessionen.

Under sessionerna skapar vi möjlighet för olika känslor att komma fram. Du kan känna dig glad, tacksam, kåt, rädd, arg, ledsen. Det är helt normalt och bidrar till att du blir mer trygg i dig själv. 

Det är också vanligt att klientens sexuella energi väcks att att hen upplever sensuell njutning.

Sessionen avslutas med ett samtal.

Vad kan inte ske i en session?

Syftet med sessionerna är inte att ge ren sexuell njutning, det vill säga leda till utlösning eller orgasmer - därför är samlag eller motsvarande helt uteslutet. 

Lekfulla sessioner pågår i 90 minuter och kostar 2250:- inkl moms.

Här kan du se vilka tider som är lediga, boka direkt och betala med kreditkort eller paypal.

Om du hellre vill använda swish, kontakta Charlotte direkt, boka en tid “manuellt” och betala i förskott för din bokning genom att swisha till 1234 76 22 09.

Jag tar i första hand emot klienter måndagar och torsdagar dagtid. På måndagar finns jag nära Tekniska högskolan och på torsdagar i Bromma.

Charlotte Cronquist är diplomerad kroppsterapeut, diplomerad ICF-coach, diplomerad sexsibilitycoach och har gått många utbildningar om tantra, sex och relationer och hon är dessutom författare till böcker som "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft", "100% Charlotte - Ta ditt inre ledarskap" och "Börja tala".