100%-podden möter Jessica Menzinsky #9

jessicacharlotte.jpg

I det nionde avsnittet av 100%-podden möter du Jessica Menzinsky.

Jessica Menzinsky är verkligen en sådan där fantastisk människa som älskar livet. Hon följer sin inre röst, följer sin kallelse. En dag för några år sedan befann hon sig i Uppsala domkyrka och hör att hon blir kallad till att bli präst. Det fanns en massa hinder i vägen, saker som måste lösas, för att göra det möjligt för henne att studera. 

Allt löste sig och bara några månader sedan började Jessica studera teologi. I december 2015 vigs hon till präst i Lund. Det är en fantastisk resa denna kvinna har gjort. Jessica som under sitt 46-åriga liv har prövat många yrken, gjort många resor, fött fyra barn, bejakat sina intuitiva sidor och nu, alltså, kommer hennes plattform snart att vara Svenska Kyrkan.

När jag lärde känna Jessica för snart tio år sedan anade jag inte att hennes liv skulle ta den riktningen. Men när det väl hände, blev jag faktiskt inte ett dugg förvånad. Hennes kallellse kändes logisk på något sätt.

Möt en riktig kraftkvinna, som vågar följa sina drömmar och ser till att nå sina mål. Och som reflekterar mycket över livet, meningen och kärleken.

100%-podden är mitt projekt där jag, Charlotte Rudenstam, möter fantastiska människor som älskar livet. Du kan lyssna här, men det är ännu smidigare om du prenumererar på podden i podcastappen i din smarta mobil eller surfplatta. Sök 100%-podden så hittar den rätt.

I appen kan du lyssna på avsnitten i din takt. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag med en ny spännande människa.

Du kan också bidra till det här projektet genom att skriva en recension i din podcastapp - det gör att den placeras högre i sökmotorerna och att fler utanför mitt personliga nätverk kan hitta podden.

Just nu gör jag 100%-podden helt idéellt och är du en person som vill vara med och stödja poddens budskap, med pengar, sponsring eller på något annat sätt - ta gärna kontakt.

Min tanke är  att #100procentpodden ska vara ett uthålligt projekt, med ett avsnitt varje vecka året runt.

Dessutom kommer det då och då specialavsnitt.

Som mitt eget sommarprogram 2015  eller avsnitt på engelska. Här det det första, en intervju med Andrew Barnes, som bara älskar tantra.

Kärlek till dig, för att du är just du.

charlotteautograf.jpeg


PS: Jag tar gärna emot tips på 100%-are att intervjua.