100%-podden möter Mia Lehndal #5

Mia-Charlotte-svartvitt.jpg

Mia Lehndal är coachen som vill bidra till modigt ledarskap. Hon säger att världen behöver coacher och autentiska ledare som vågar utmana det konventionella ledarskapet och skapa förutsättningar för människor att växa till sin fulla potential. Det jag hör att hon säger är att hon vill bidra till att världen fylls av 100%-are.

Dessutom är hon en person som ägnat mycket av sitt liv åt att ge. Nu befinner hon sig i en livssituation med två små barn. På sin blogg skriver hon:

”Under ganska lång tid har jag varit den som tar emot hjälp mer än den som ger. Det är nytt för mig och började när jag var gravid med min första dotter och har sedan bara fortsatt och blivit ännu tydligare nu när vi har två små. Resurserna räcker helt enkelt inte till och jag behöver be om hjälp lite här och där hela tiden. Ibland av främlingar och för det mesta av nära och kära.”

Du möter Mia och mig i ett djupt samtal om livet, där hon berättar om vad som gjorde att hon bytte spår i sitt liv och vilka konsekvenser det har fått.

Kroppen är en viktig del i hennes liv, då och då erbjuder hon, vid sidan av coachutbildningar, body love yoga (som jag just hade provat då intervjun gjordes) och retreater för dig som vill älska kroppen. Nästa möjlighet är i Värmland i månadsskiftet juli- augusti.

I september startar nästa omgång av coachutbildningen Modigt ledarskap. Det kanske är din tur att gå den?

Vad tror du får Mia Lehndal att gå upp på morgonen?

Charlotte3.jpg

Prenumerera gärna på 100%-podden genom podcastappen i din smarta mobil - då får du automatiskt ett nytt avsnitt en gång i veckan.

Tipsa gärna om 100%-are du vill lyssna till. 

Sprid gärna 100%-podden genom att ge podden betyg och en recension i iTunes och genom att använda hashtaggen #100procentpodden när du nämner podden i sociala medier.

Kärlek till dig.