100%-podden möter Annette Forslund #10

"Vi är kärlek", säger Annette Forslund som du möter iI tionde avsnittet av 100%-podden  När jag efter intervjun frågade henne hur hon önskade att bli titulerad, stannade hon till ett tag innan hon svarade:

– Förändringsagent kanske:) eller medvetshöjare eller båda . Det jag är och gör är att hjälpa människor att inte bara göra det vi har lärt oss är rätt utan att börja göra det som är sant.

Annette Forslund vill alltså bidra till att du börjar göra det som är sant för dig. Ett annat sätt att uttrycka det är att hon tycker att det är dags att bli arkitekten i vårt eget liv, istället för att följa John.

Annette är en kreativ entreprenör, som testat mycket i sitt liv, som gått i från liv med champagne, villa och med arbete i finansvärlden, till att söka sig inåt - men där vara med och skapa överflöd. En av hennes skapelser är Existens och var du möter henne härnäst... ja det blir spännande att se... för det dyker ständigt upp nya sprudlande idéer hos Annette Forslund. Möte henne i ett samtal som spelades in före sommaren på slottet.

Här kan du läsa mer om Existens.

PS: Visste du att du kan välja att må bra? Annette berättar mer om det?

#100procentpodden

 

 

100%-podden är mitt projekt där jag, Charlotte Rudenstam, möter fantastiska människor som älskar livet. Du kan lyssna här, men det är ännu smidigare om du prenumererar på podden i podcastappen i din smarta mobil eller surfplatta. Sök 100%-podden så hittar den rätt.

I appen kan du lyssna på avsnitten i din takt. Det kommer ett nytt avsnitt varje onsdag med en ny spännande människa.

Du kan också bidra till det här projektet genom att skriva en recension i din podcastapp - det gör att den placeras högre i sökmotorerna och att fler utanför mitt personliga nätverk kan hitta podden.

Just nu gör jag 100%-podden helt idéellt och är du en person som vill vara med och stödja poddens budskap, med pengar, sponsring eller på något annat sätt - ta gärna kontakt.

Min tanke är  att #100procentpodden ska vara ett uthålligt projekt, med ett avsnitt varje vecka året runt.

Dessutom kommer det då och då specialavsnitt.

Som mitt eget sommarprogram 2015  eller avsnitt på engelska. Här det det första, en intervju med Andrew Barnes, som bara älskar tantra.

Kärlek till dig, för att du är just du.

charlotteautograf.jpeg


PS: Jag tar gärna emot tips på 100%-are att intervjua.