100%-podden möter Therese Mabon #4

Du ser väl Therese Mabons glittrande närvaro. Så underbart att möta detta energiknippe. Möt henne i en intervju hemma på slottet.

Du ser väl Therese Mabons glittrande närvaro. Så underbart att möta detta energiknippe. Möt henne i en intervju hemma på slottet.

Kör du på i för högt tempo? Lyssnar du inte på din egen röst? Det kanske är dags för dig att ta avtagsvägen som heter mod? Att pröva ett nytt sätt att leva?

Therese Mabon är en passionerad ledare, som bytt fokus. Therese Mabon är en passionerad ledare som bytt fokus. Hon har arbetat som lärare och i 20 år arbetat med skolfrågor, på statlig nivå, på kommunalförbundsnivå, i kommuner i skolor och dessutom lett ett privat företag i skolsektorn. I dag är hon ledare i sitt eget företag och finns där för andra som vill maximera sina liv.

Visst låter det som en spännande person? Ja, det är det. I veckans avsnitt av 100%-podden möter du Therese Mabon, ledare, coach och maximerare. Hon knäcker för övrigt extra som bloggare

Möt Therese i twitterflödet.

Möt Therese på Instagram.

Möt Therese på Linkedin.

thereseochcharlotte2.jpg

Detta är det fjärde avsnittet  av 100%-podden, som kommer att sändas med ett avsnitt i veckan, året runt. Då och då kommer det att bli specialavsnitt på engelska. Jag är glad om du både vill prenumerera på podden och bidra till att sprida den.

Det kan du göra genom att till exempel öppna podcastappen i din smarta mobil och prenumerera på 100%-podden.

Det är extra gulligt av dig om du vill recensera den och betygssätta den också - då blir det lättare för andra att hitta den. Namnge gärna podden i sociala medier genom att använda hashtagen #100procentpodden.

Massa kärlek till dig. För att du är du.