100%-podden möter Maria Helander #6

"Hur kommer det sig att det är så svårt att nå sina mål när det kommer till vikt, träning och stresshantering? Vi vet vad vi ska äta och motionera, men trots det så är det svårt att släppa godisskålen och kliva upp ur tevesoffan."

Maria Helander har många strängar på sin lyra och en av de saker som engagerar henne är att bidra till att människor lever sina bästa liv. 

I veckans avsnitt  berättar Maria att bland det första hon frågar sina klienter är vad de äter. Stressade människor äter sällan bra, konstaterar hon. Orsaken till hennes intresse för kost, hälsa och inre välbefinnande går att finnas i hennes personliga historia.

Du får också veta vad det var som gjorde att Maria Helander som ung valde att inte bli präst och som är viktigt i hennes liv just nu.

Maria Helander  arbetar som beteendevetare, samtalsterapeut, mindfulness- och yogainstruktör, utbildare och skribent. Det har än så länge hunnit bli tre böcker och hon är krönikör i tidningarna  Skolfamiljen och Sporthälsa. Du kan även se henne som expert i Sveriges Televisions programserie  Gift vid första ögonkastet.

Detta är det sjätte  avsnittet  av 100%-podden, som kommer att sändas med ett avsnitt i veckan, året runt. Då och då kommer det att bli specialavsnitt på engelska. Jag är glad om du både vill prenumerera på podden och bidra till att sprida den.

Det kan du göra genom att till exempel öppna podcastappen i din smarta mobil och prenumerera på 100%-podden.

Det är extra sjyst av dig om du vill recensera den och betygsätta den också - då blir det lättare för andra att hitta den. Namnge gärna podden i sociala medier genom att använda hashtagen #100procentpodden.

Massa kärlek till dig. För att du är du.

charlotteautograf.kpeg
mariaochcharlotte2.jpg