Back to All Events

Yonikväll 24april i Stockholm

Vill du ha en bättre relation till din fitta?

Fitta betyder fuktig ängsmark. Yoni, det namn på kvinnokönet som används inom tantra beyder bland annat gudomlig passage. Visst är det vackert? Visst öppnar det för nya tankar? Visst känner du en sprittning av njutning bara vid dessa ord?
Hur kommer det sig då att vi pratar så lite om yonin, eller lyssnar på hennes berättelse? Hur kommer det sig att vi sällan talar om den skuld och skam som omgärdar yonin och kvinnans sexualitet?
Jag bjuder in en liten grupp kvinnor till mitt hem, för att under denna måndagskväll tala om och med våra fittor, titta nyfiket på dem, tala om allt från skam till njutning, tala om attityder till fitan och hur vi kan njuta mer, hur vi kan släppa taget om det som håller njutningen tillbaka.
Vi skapar en trygg atmosfär där vi genom samtal och lätt beröring talar om yonin, det allra heligaste och njuter av att kunna göra det tillsammans med några medsystrar.

Tid: 18-21
Plats: Centrala Stockholm, du får adressen när du anmält dig och betalat.
Hur många: 6 kvinnor.
Pris: 300 kr inkl moms Betala via swish 1234 76 22 09, ange Yonikväll samt datum, ditt namn och din e-postadress. Anmälan är bindande.

Skicka ett meddelande till Charlotte på Facebook eller ett mejl till cronquist.charlotte@gmail.com eller sms till 070 322 42 42 och berätta att du kommer.
Ta med: En handduk, ett öppet sinne.

Earlier Event: April 22
Lekfull tantra - njut i stunden
Later Event: May 16
Yonikväll 16 maj i Stockholm