Back to All Events

Trust, hold and surrender - minifestival i Stockholm - några platser kvar


Välkommen till en intim och spännande helg på temat Trust, Hold and Surrender. 

Vad händer när du släpper taget? Vad händer när du känner tillit? Vad händer med dig själv i relation till dig och till andra? Hur bra är du på att hålla dig själv, i allt som är du, och ge dig det du behöver? Hur mycket kan du slappna av, vila i ögonblicket? Hur mycket är du beredd att ta för dig? Och hur hänger allt detta ihop?

Den här helgen bjuder in dig till att aktivt utforska dessa frågor och vad som händer i dig själv och i mötet med andra. Det är en öppen inbjudan till dig som känner dig nyfiken och redo att gå lite djupare, i tillit, kärlek och integritet.

Vår intention är att helgen ska vara en trygg oas för eget utforskande och experiementerande - och samtidigt vara en plats för nya upplevelser, inspiration, påfyllnad, gemenskap, skratt, lek, beröring, vila och värme. Kanske till och med en livsomvälvande helg som skakar om och väcker liv i både kropp och själ!

~ Om Trust, Hold and Surrender
Denna helg är inspirerad av tidigare Sexsibilityhelger och kommer att vara en intim helg med plats för ca 40 deltagare. Temat Trust, Hold and Surrender kommer att på olika sätt genomsyra hela helgen och alla de workshops som erbjuds, och som på olika sätt bidrar till att du kan få känna hur det är att i tillit hålla och känna sig hållen - och släppa taget, överlämna dig och följa flödet, här och nu. 

Vi kommer att göra vårt bästa för att alla – både du som varit på många workshops och festivaler tidigare, och du som känner dig ny inför detta - ska trivas. Temat för denna helg kan dock upplevas lite mer utmanande och passar främst dig som känner sig verkligt kallad att utforska temat, är du osäker om detta är något för dig hör av dig först! 

En viktig del av helgen är de sharing-grupper vi uppmuntrar alla att träffas i en stund under lunchpauserna, för att få chans att dela och integrera nya upplevelser. I pauserna mellan workshopparna kan du också fika i caféet, vila eller flöda fritt i mysrummet, eller diskutera senaste workshopen med en nyfunnen vän. 

Förutom välkomstceremonin och registreringen på fredagen som är obligatorisk så deltar du på just de delar du vill. Vår intention är att helgen ska vara en plats där du kan följa det egna flödet, ta eget ansvar och se efter dina behov.

~ Workshops och program
Under helgen kommer det att bjudas på ca tio 1,5 timmes långa workshops av workshopledare med erfarenhet av tantra, sexsibility, dans, frigörande andning och andra gåvor.

Helgen bjuder på dessa workshops:

Charlotte Cronquist – Surrender
Denice Enerhag – Håll och bli hållen (med rep för de som vill)
Olle Bjerkås – Cuddle Party
Tobias Berlin & Mistress Diana - Sinnlig njutning med klös
Lorenzo Stiernquist – Ta för sig med samtycke
Elin Gustafsson - LALL - Live and let live!
Peter Stridsberg - Frigörande andning
Marina Kronkvist – Playful fighting
Lasse Hedlin - Att hålla i rörelse och vila
Sandra Bergman - Flödande dans

Se länk till senaste versionen av programmet här:
http://korturl.com/trustandsurrender

~ Tider
Fredag 17 mars klockan 18.00 - 23.00
Lördag 18 mars klockan 8.30 - 23.00
Söndag 19 mars klockan 9.30 - 18.00

Obs! På fredagens registrering och efterföljande välkomstceremoni önskar vi att alla är med. Efter det så deltar du på just de delar du vill.

~ Plats
Lokal i centrala Stockholm. När du har anmält dig och betalat din plats får du adress och mer information. 

~ Pris
2500 kr, inkl moms, för hela helgen.
Inga dagsbiljetter säljs, endast helgbiljetter.

~ Anmälan
Anmäl dig till Charlotte Cronquist genom att mejla till cronquist.charlotte@gmail.com. Din anmälan är giltig när du har betalat din plats.

Du betalar enklast via swish 1234 76 22 09 – ange din e-postadress och skriv ”Trust”. Vill du betala på annat sätt, kontakta Charlotte.

~ Måltider
Du ordnar mat själv under helgen, det ingår alltså inte. Lunch och middag äts förslagsvis under lunch- och middagspauserna på någon restaurang/café i närheten, tillsammans med gamla och nya bekantskaper. Kaffe, te och enklare fika kommer att finnas till försäljning i caféet större delen av helgen.

~ Boende och resor
Behöver du hjälp med boende i Stockholm eller vill samåka rekommenderar vi dig att annonsera om det här på eventväggen. Boka dock inga resor eller logi förrän du anmält dig, betalat och fått en bekräftelse på din plats.

~ Avbokningspolicy
Anmälan är bindande. Den köpta platsen återbetalas endast mot uppvisande av sjukintyg från läkare, minus 100 kr i administrationsavgift.

Det är möjligt att fram till ett dygn innan eventet börjar överlåta din plats till någon annan om du meddelar oss det, och själva ordnar med betalningen mellan er.