Back to All Events

Tre timmar med Lekfull tantra SUNDSVALL - boksläpp och workshop

Tre timmar med Lekfull tantra.jpg

Varför älskar jag tantra?

Jo, för att jag har fått ett fantastiskt sexliv, rikt på orgasmer, rikt på omtänksamhet, rikt på lekfullhet, samtidigt som det känns som att hela livet öppnar sig. Det är helt enkelt roligare att leva!

Länge var jag en huvudfoting. En person som levde mest i huvudet och hade ganska lite kontakt med kroppen. Genom tantra har jag lärt mig att verkligen vara med i ögonblicket. Att använda mina sinnen och njuta av dem. Min känslighet har ökat, jag har kommit i kontakt med ett andligt djup och jag har fått lättare att sätta sunda gränser. Dessutom är jag mer medveten om vad jag gör och varför.

Under tre timmar med Lekfull tantra, berättar jag om varför jag skrivit boken ”Lekfull tantra- din väg till att njuta av livet”, om vad tantra är för mig och varför det är så viktigt med en lekfull attityd. Det kommer också att bli plats för frågor och några enkla påklädda tantriska övningar, så att du ska gå en konkret upplevelse av vad tantra kan ge dig.

Du kan komma till eventet själv, eller ta med dig en vän eller en partner.

För 395 kr får du både workshoppen och en signerad bok.

För 250 kr får du workshoppen och kan köpa en signerad bok för 200 kr. 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange “3timmar SV)

Vill du betala på annat sätt (tex faktura) kontakta mig direkt.

Du som kommer till Tre timmar med Lekfull tantra kommer också att få ett rabatterbjudande på kurser och coaching. 

Lekfull tantra finns i dag som bok, helgkurs, parkurs och onlinekurs. 

Om boken Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet. 

En bok för dig som är nyfiken på vad tantra är och som själv vill pröva olika tantriska tekniker, övningar och meditationer.

Tantra är en hel livsfilosofi och boken fokuserar de delar av tantra som kan bidra till att du får ett roligare, mer inspirerande och mer njutningsrikt sexliv.

Hemligheten med tantra är att den bygger på medvetenhet och närvaro och att du möter din egen och andras kroppar med alla dina sinnen. Tantrans tre grundpelare är andning, ljud och rörelse. 

Så småningom kan du upptäcka att tantriskt sex också kan bli en andlig väg, där du dels lär dig känna av din egen och andras sexuella energi och dels kan få upplevelser av att ha sex med det gudomliga.

Boken består av tre delar, där de två första berättar om vad tantra är och den tredje handlar om hur du kan praktisera Lekfull tantra.

Om Charlotte Cronquist 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare, författare, relationscoach och skapare av Lekfull tantra. Hon har bland annat skrivit böckerna ”Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft” och ”100% Charlotte – ta ditt inre ledarskap”. Hon driver podcasten charlottepodden och har en välbesökt blogg.