Back to All Events

Lekfull tantra - heldagskurs 16 september 2017

 

En dag fylld av tantra både för dig som är nybörjare och för dig som praktiserat tantra, både för dig som är singel och för dig som har en partner.

Tantra handlar helt enkelt om andning, ljud och rörelse. Det handlar om närvaro. Det handlar om att tillåta dig att njuta i stunden. I tantra blir du också medveten om dina sinnen och deras roll för njutning. Vad ser du? Vad hör du? Hur känns beröring, smaker och dofter? Tantra är också en möjlighet att få ut mer av sexualiteten än att nå orgasm. Kanske får du en glimt av att sexualiteten också kan ha andliga dimensioner.

Tantra handlar om en attityd till hela livet, men det vanligaste är att vi kopplar tantra till sexualitet och njutning. Det kommer vi att göra också under denna dag – även om fokus är på andning, rörelse och olika former av beröring.

 

Det finns många  tantraskolor. Det finns de som har en stark koppling till yoga, andra som har starka kopplingar till meditationer och de som är mer fokuserade på snabb andlig utveckling med hjälp av njutning.

Lekfull tantra visar dig att tantra kan vara enkelt och roligt. Charlottes erfarenhet är att lekfullhet, glädje och nyfikenhet är viktiga redskap för dig som vill känna dig mer fri att njuta mer.

Under den här kursdagen möter du tantra med lätthet, från ett lekfullt perspektiv där du får uppleva din kropp och dina sinnen på dina villkor.

Därför är den här tantradagen fylld med övningar som bidrar till att du känner din kropp, din andning och du blir medveten om vilken roll rösten och sinnena kan spela för njutning. Du får dansa, göra enkla tantriska meditationer och framförallt får du möjlighet att beröra och bli berörd med närvaro. 

Självklart kommer Charlotte att tala en del om vad tantra är och vilken betydelse den kan ha i ditt liv, även om fokus är att du ska få uppleva själva så mycket som möjligt.

Dagen passar alltså både dig som har erfarenhet av tantra och för dig som är nybörjare. 

Alla övningar är frivilliga och det är du själv som säger ja eller nej i alla lägen. Detta är ett bra tillfälle att lägga märke till vad din kropp önska för beröring och i vilka situationer du lägger märke till ett inre stopp eller nej.

Du kan räkna med att du får göra övningar med dig själv, tillsammans med en annan person och i grupp. Du kommer att få dansa, meditera och bli medveten om din andning. Du kommer att få beröra andras kroppar och bli berörd. Du lär dig att uppleva och expandera dina gränser. Du får en smak av att tantra är roligt och lekfullt.

Du leds av:

Charlotte Cronquist, coach och kroppsterapeut med 15 års erfarenhet av tantra. Författare till böcker som “Ingen skam i kroppen – frigör din sexuella kraft”.

Staffan Jangdal sköter det praktiska under dagen.

Tid 10-20

Plats: Centralt i Stockholm

Pris  1125:-

(Alla priser inklusive moms).

Betalas via företagsswisch 1234 76 22 09. Ange e-postadress samt ”tantra”. Vi bjuder på te och lite tilltugg. Lunch ordnar du själv. Om du önskar betala på annat sätt, ta kontakt med Charlotte.

Antal deltagare: Max 20 personer – vi strävar efter jämn könsfördelning.

Bra att ha med: Mjuka kläder, en handduk, vattenflaska och eventuellt din lunch.

Varmt välkommen till en dag med lekfull tantra.

Anmälan är bindande.

Om du blir sjuk, kan du få tillbaka avgiften minus en administrativ avgift på 200 kr om du visar läkarintyg.

PS: Här kan du läsa mer om Lekfull tantra.

Earlier Event: September 5
Yonikväll 5 sept i Stockholm