Lekfull tantra - njut i stunden
Apr
22
10:00 AM10:00

Lekfull tantra - njut i stunden

Välkommen till en dag då du närmar dig tantra på ett lekfullt sätt. En dag som leds av Charlotte Cronquist och där andningspedagogen Sofia Sjöblom är med. Du kommer att få leka, andas, meditera, dansa och göra tantriska övningar. Passar både nybörjare och erfarna tantriker. 

View Event →
FULLBOKAD JoyRide Tantra Stockholm 15 oktober 2017
Oct
15
9:30 AM09:30

FULLBOKAD JoyRide Tantra Stockholm 15 oktober 2017

Välkommen till The JoyRide tantra - en heldag med njutning, andning, beröring och möten. Med oss på resan har vi Jeanina Dhara Milehag och Sanna Björkebaum, som tillsammans med Charlotte erbjuder en rad programpunkter där du kommer att andas tantriskt, beröra och beröras, dansa, röra dig, vara med om små överraskningar, leka med den sexuella energin. Du är med på dina egna villkor och säger ja till precis det du vill göra eller önskar. 

Under dagen går vi från det mjuka till det mer intensiva och avslutar kvällen med ett mjukt kramkalas. Vi tar emot ungefär 20 deltagare och strävar efter att få jämn könsfördelning.

View Event →
FULLBOKAD Yonikväll med Charlotte Cronquist
Sep
27
9:00 PM21:00

FULLBOKAD Yonikväll med Charlotte Cronquist

FULLBOKAT. Platserna tog slut på 10 timmar.

Jag bjuder in en liten grupp kvinnor till mitt hem, för att under en tisdagskväll i september tala om och med våra fittor, titta nyfiket på dem, tala om allt från skam till njutning, tala om attityder till fitan och hur vi kan njuta mer, hur vi kan släppa taget om det som håller njutningen tillbaka.

View Event →
nästa möte med charlotte: ta plats i ditt eget liv
May
12
7:30 PM19:30

nästa möte med charlotte: ta plats i ditt eget liv

Du är här för att stå i all din kraft. Du är bra som du är.
Det är dags att släppa taget om känslor av skam, skuld och av att inte duga. 
Det är möjligt att välja något annat. 
Följ med till ett möte där du kan börja uppgradera dig själv, släppa gamla sanningar och äntligen höra vad hjärtat viskar till dig.

Möt din medresenär Charlotte Rudenstam, som ställer frågor och som anar att du har svaren på frågan: Vem är 100% du.

 

View Event →