Vittnesmål från deltagare på helgkursen Lekfull tantra

Ligga sked.JPG
Nyfiken på tantra men samtidigt lite rädd?! Det var jag och Lekfull tantra är helt rätt - åtminstone för mig. I ett skönt space & flow har Charlotte lett mig & gruppen in i mig så väl som till att mjukt öppna upp för andra. En underbar helg som jag verkligen rekommenderar dig att gå!
— Helena Roth
Har deltagit två gånger på denna underbara kurs. Ni som tänker: Vågar jag? Gör det! Det här går inte att ångra.
— Söderortskillen
En möjlighet att kliva ut sin komfortzon. För mig gav kursen en möjlighet att komma i kontakt med mig själv genom att andas och landa i min kropp!
— Otroligt nöjd
To fantastiske dager fylt med latter, dans, erotisk beröring, nye venner och energiorgasmer. Charlotte og Staffan gör ett kjempejob med att lose oss trygt genom helga. I’ll be back!!!
— Klem fra Trondheimsjente
Tack för en underbar kurs som överskridit alla mina förväntningar liksom gränser för vad jag trodde var möjligt. Motstånd ska man ta hand om och det har ni hjälpt mig med. Puss å kram.
— Snart 50-åringen
Jag är helt mindblown. Var supernervös när jag kom hit. Och det med rätta. Det var otroligt jobbigt - och helt fantastiskt! Tänk att man kan känna så mycket! Det är magi.
Kursen har helt magnifik och kommer att förändra mitt liv. Min tantraresa har just börjat.
Stort tack Charlotte för den här upplevelsen.
— Sanna
Tack för er fantastiska kurs. Du/ni är inbjudande, utmanande, förlåtande, tillåtande och hela spektrumet där emellan. Vill man tolka denna kurs bara sexuellt så går det, me för mig var det bara ett precis lagom använt verktyg för att utvecklas som person och lära känna sig själv lite bättre. Jag rekommenderar den varmt till gammal/ung, kvinna/man. Även du vågar och vinner. Lycka till!
— Tomas
Efter en dag på kursen lekfull tantra slås jag av hur liten del av sinnet känsel som vi använder i vårt dagliga liv. Fokus för dagen har varit beröring och hur vi kan öppna upp för att ta emot och ge mer av den beröring som vårt hjärta önskar. Jag är mycket tacksam för att ha fått möjligheten att delta.
— Jonas
Som absolut nybörjare inom Tantra anlände jag till kurslokalen med lite nervositet i kroppen kring hur det här skulle gå. Men väl inne i lokalen kändes det som jag redan träffat alla människor för atmosfären var så avspänd och välkomnande. Efter två dagar tillsammans med de övriga deltagarna och kursledarna kan jag bara säga att man lyckats skapa en kurs som utmanar dig och dina föreställningar om dig själv på många plan. Den energi som jag gick därifrån med var utomjordisk. Rentav tantrisk?
— Elias
Suveränt. Efter första dagen trodde jag inte det kunde bli bättre.... Jag hade fel! Suverän kurs. Bra hållen. Trygga instruktörer. Råkade vara kundalinikvinnor och nybörjarmän. Balanserades perfekt av C&S. Värt varje krona. Enormt utvecklande. Bäst? Allt. Men personligen andning och elementmassage, det vill säga jord, eld, vatten, luft och eter. Jippi!
— Uppländskan
Tack för en helg helt över förväntan. Det jag bär med mig mest är att
1) våga möta andras blickar och stanna i det ögonblicket.
2) att jag är omtyckt och åtrådd precis som jag är.
Den friheten jag känner inombords är mäktig. Tack Charlotte för en magisk helg. Bär med mig den
— Martina
En helgkurs utan rädsla men härligt pirr och utmaning. Nybaken och oerhört tacksam att jag äntligen tog tag i detta. Tack för varsam lekfull vägledning.
— Kvinna i lust
Att få leka tantriskt i en trygg miljö med andra människor borde vara alla människors skyldighet och önskan. Att få uppleva den kärlek och respekt för mig och min kropp som denna kurs har gett är så underbart och det tar jag med mig i mitt övriga liv utanför så jag blir mer tantrisk vartefter tiden går. Här och nu och det är ljuvligt.
— Helene, 51
Härligt att utforska gränser och intimitet utanför den traditionella boxen.
— Annica
Tänk om alla kunde få uppleva allt det fantastiska som vi har fått denna helg - vilken underbar värld vi skulle leva i.
— 2 x Trygg, kåt och tacksam
Charlotte och Staffan skapade en väldigt trygg och lekfull miljö där jag både vågade och förmådde att öppna delar hos mig som varit stängda. Jag upplever att jag känner mig själv djupare nu än innan helgen och det ger mig en större trygghet som spiller över i mitt liv i övrigt.
— Tommy Huttunen
Kärleken mellan er har givit frö och nu har fröet slagit rot och blommat ut i Lekfull tantra. Har lekt med hår, tår, naglar och andra vackra ädla delar och njutit hela tiden. Love Live. Känner mig levande. Puss & kram
— Terese
Även om jag var lite olika skäl i mitt liv just nu inte kunde eller ville vara med på alla övningar fullt ut, var det en lärorik och varm upplevelse. Många nya insikter och häftiga upplevelser. Oroligt häftigt att tänka på sina gränser och upptäcka att de inte är där jag trodde före.
— Jonas
Fantastisk weekend. Jag gick från en blyg skolpojke till att kasta av mig alla kläder och njuta av alla andra fantastiska människor. Jag har vuxit som människa.
— Ing 52-åring
Upplägget var bra med mer andliga och ofysiska övningar på förmiddagen, då deltagarna fick vänja sig vid tantrabegreppen. På eftermiddagen var övningarna mer fysiska och erotiska, vilket passade bra när deltagarna var uppvärmda och införstådda med tantra.
— Svensson
Älskade att möta så mycket energi, att få möta sina rädslor och släppa dom, för att istället få njuta av livet på alla plan, med andra energier.
— Ann-Charlotte
Kursledaren var utmärkt när det gäller upplägg, närvaro och hållande av gruppen. Övningarna byggde på varandra så att det skapade trygghet hos kursdeltagarna och i gruppen. Bra samspel mellan kursledaren och assistenten. Bra blandning av teori och praktik
— Svensk-iranier, 47 år
Tack för kärleksfullt och inbjudande ledarskap. Man vill bara ha mer och mer. Känner mig mjuk, öppen och sprudlande.
— C.H.
Charlotte 200%. Tack för kursen som varit väldigt bra, givande och kul
— Nybörjaren