16. Möt Nadja Eriksson som berättar om The Big SHE! #charlottepodden

Nadja.JPG

Vad är meningen med livet? Med vilka hör jag hemma? Hur skapar jag kontakt med dem?
Det är stora frågor som många brottas med.
Nadja Eriksson menar, och jag är enig, att det börjar med dig själv och din relation till dig.
Därför guidar hon människor in till de djupaste, visaste delarna av dem själva. Något som finns där djupt inne och som står i kontakt med något som är större än oss själva.
Möt Nadja Eriksson, som i dag erbjuder kurser i självkärlek, som har en bok om The Big She på gång och som vet att allt finns inne i oss... bara vi tillåter oss att komma i kontakt med det.

Jag mötte Nadja en sensommardag och vi genomförde samtalet på hennes favoritspråk: Engelska.
Lyssna och se vart kärleken kan bära dig just idag.

För dig som är nyfiken på vad Nadja Eriksson gör - botanisera på hennes hemsida.

Om du inte kan lyssna på podden här, gör det på Spotify - där kan du också följa podden, så du har koll på när nya avsnitt kommer. Du hittar #charlottepodden här.

Jag är en kärlekskrigare som vill bidra till mer kärlek i dig och i världen. För mig startar den resan inne i mig - och inne i dig. När jag kan känna självkärlek och självacceptans är det lättare att också vara kärleksfull mot andra. Det är lättare att göra val som är mer kärleksfulla på livets alla arenor. Kärleksfullhet smittar, är min erfarenhet.

En av mina arenor som #kärlekskrigare är #charlottepodden.

Här möter jag människor som jag betraktar som något slags kärlekskrigare. Som står upp för att vara sig själva, som har något slags mission och där det blir extra spännande om ord som kärlek, sexualitet, relationer och tantra är tillåtna.

När jag hade gjort drygt 100 avsnitt av #100procentpodden, kändes det viktigt med förnyelse. Framförallt var det flera lyssnare som önskade höra mer av mig. Därför kommer podden att innehålla i första hand två sorters avsnitt. 

I den ena handlar det om hur du kan ta makten i ditt liv och i det andra möter jag intressanta, roliga, härliga, spännande människor.

Du kan ta makten i ditt liv, genom att se på dig själv med en klarare blick - och acceptera dig själv som du är. Det skrev jag om i boken ”100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap”. Nu finns den som ljudbok (premiär i september 2019) och jag har därmed läst in hela boken, kapitel för kapitel. Varje kapitel är kort och avslutas med en reflektionsfråga. I #charlottepodden kommer jag att läsa upp kapitel och reflektera kring innehållet - och min intention är att du också kan börja reflektera över dem. Ju mer koll du har på dig, ju mindre rädd du är att möta alla sidor av dig, desto mer av en #kärlekskrigare blir du.

I intervjuavsnitten kommer du att möta många kvinnor (som det ser ut just nu) och vi kommer att tala om djupa aspekter av livet - samtal som jag hoppas också kan inspirera dig till att ta makten i ditt liv.

Du får gärna föreslå personer jag ska intervjua, eller teman som du tycker är viktiga för en #kärlekskrigare. Sexualitet och tantra är det extra lätt att få med mig på - för jag menar att när vi har kontakt med vår sexuella kraft, kan den smitta och göra resten av livet härligare.

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera den vidare till vänner och bekanta. Jag blir oerhört tacksam om du gör det.

  1. Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).

  2. Dela poddavsnitt med andra, rekommendera podden till andra, tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har löst att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till kärlekskrigaren” eller ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller.

Tack för att du har läst ända hit. Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.