"Vi vaknar upp till hjärtats djupaste längtan" säger Sanna Sanita

Sanna Sanita.JPG

Första gången jag mötte Sanna Sanita kändes hon som ett tantriskt yrväder.

När jag möter henne i dag finns det ett större lugn runt henne, en mognad och det finns plats för reflektion. Det är som att hon vuxit in mer i sig själv, som att hon blir mer självklar, både för sig själv och för oss som möter henne.

Sanna Sanita har ställt de djupa livsfrågorna i hela sitt liv, har alltid varit en rebell, som önskat att bli accepterat för den hon är. Jag gissar att det är lättare för omgivningen numera, när jag upplever henne som tryggare i sig själv än någonsin.

Vi har ett djupt samtal, med många igenkännanden och glada skratt.

Och får du impulsen, fundera på frågorna: Vem är du? Varför är du här?

Här kan du läsa det mesta som Sanna Sanita erbjuder världen.

Jag vet inte riktigt vart #charlottepodden är på väg. Jag följer mitt flöde. Just nu verkar det komma många kvinnor i min väg… så var beredd på fler avsnitt… Ta gärna initiativ när det gäller podden - förslag på gäster eller annat. Jag finns här. Din #kärlekskrigare.