13. Resan hem till mig själv med Dick Tärnhammar #charlottepodden

Dick Tärnhammar å Charlotte .jpg


Händer det att du blir nyfiken på en människa och vill veta mer?
Mig händer det hela tiden.
Ibland är det lite oklart vad som väcker nyfikenheten.
Med Dick Tärnhammar hade det att göra med rösten.


I de här tiderna med massor av sociala medier är det intressant att se vad som fångar mitt intresse. Ofta är det långt ifrån gulliga kattungar. Det handlar mer om att något, för en stund, talar till mitt hjärta. Jag lade märke till att Dick Tärnhammar dök upp i mitt flöde, för att jag såg honom sjunga med en vän. Och det var något bekant över honom. Jag tog kontakt, det bubblade i etern vid första samtalet. Det visade sig att vi hade setts på Raw man för något år sedan.
Sedan möttes vi för en hastig kram på Stockholm tantrafestival i maj. Och så, en svettig försommardag kom Dick hem till mig för ett samtal. Det blir ofta kraftfullt och magiskt att sätta igång inspelningen utan en färdigformulerad fråga.
Här, med Dick, valde jag att låta honom tala till punkt, att tillåta hans eftertänksamhet, att inte skynda på... och så sitter vi där... det finns både skratt och tårar i luften och jag är så glad över att få ta del av hans personliga berättelse om hur han började äga sitt liv.
Om du fortfarande upplever att du lever liksom någon annans liv, lyssna på Dick och se vad som händer i dig!
Berätta gärna för mig senare, eller i kommentarerna på bloggen!

Vill du också samtala med #kärlekskrigaren Charlotte Cronquist i hennes podd? Eller vet du andra som du skulle vilja höra. Ta kontakt!